Skip to content
Husk meg
Du er her: Hjem

Omtaler skrevet av Iceline

3 Resultat - Viser 1 - 3 Treff pr. side:
 
Quinny
 

liten og smart!

Tilfredshet:
 
8.0
Omtalt av Iceline
March 06, 2008

Comments (0)
 

Denne trilla er genial. Den blir veldig lita sammenlagt, og er lett. Veldig smart som butikktrille. Jeg har en sønn på 14 måneder. I begynnelsen brukte vi den sammen med izi sleep. Koblet bilstolen til understellet på zappen, og slapp å vekke lillegutt om vi skulle inn på en butikk. det var bare å ta han ut, og klikke på. Han fikk sove søtt videre. Smart!

Nå bruker vi den om vi skal en snartur inn i butikker, på akvariet en søndag osv osv, og han ikke skal sove. Utrolig lurt. Så slipper vi styre med "hovedvogna" hans.

Minus: Ikke akkurat noe god fjæring, og at det kun er full sittestilling på den. (men for all del, da hadde den nok kostet mye mer, så jeg synes det er greit nok jeg..savner ikke noen av delene foreløbig) Til vårt bruk nå er iallefall denne vogna super. Kommer kanskje til å savne muligheten til å sove i den når han blir eldre kan jeg tenke meg.

 
Teutonia
 

grei vogn

Tilfredshet:
 
5.0
Omtalt av Iceline
March 06, 2008

Comments (0)
 

Hadde denne vogna i sommer fra mai til september. Kanskje var mini litt for liten, og det var derfor jeg ikke ble helt fornøyd. Følte ikke at han lå godt oppi der. At han bare seig nedover setet. Litt dumt at selene ikke kan reguleres i lengde, for de er festa langt oppe på ryggen. Sikkert flott til større barn, men jeg skjønte altså ikke helt tanken med å feste beltet der da..

Og dere som skriver at dempinga er god. Overhode ikke enig. Framhjulet lager lyd og er veldig hardt når man bikker vogna over en kant. Lillegutt våknet ofte pga denne lyden. jeg hørte rundt om det virkelig skulle være en sånn lyd, og det skulle det. Jeg fikk litt plastikkfølelse når jeg trilla den vogna. Det ble fort riper i plasten, og jeg følte at jeg ikke stolte helt på vogna. En gang jeg hadde satt opp ryggen til lillegutt og kjørt i sikkert 30 minutter slik, falt ryggen ned. Dette var midt på kjøpesenteret, så det kunne ikke vært kraftig humping som gjorde det. Der skremte meg så mye, at jeg solgte vogna. ;ulig det bare var dårlig service hos forettninga der jeg kjøpte den. Jeg leverte også inn vogna pga bremsa etter 1 uke. Den virka ikke, og var veldig treig. Da fikk jeg beskjed om at bremsa måtte renses etter bruk ute?! Hadde en del problemer med vogna, og det var alltid "sånn det skulle være". Kanskje bedre service hadde gitt meg et bedre inntrykk, ikke vet jeg. Men jeg var altså ikke 100% fornøyd med vogna. Den er lekker, og god å trille sålenge det ikke er humpete.

 
Bugaboo
 

oppskrytt og overpriset, men fin vogn.

Tilfredshet:
 
3.0
Omtalt av Iceline
March 06, 2008

Comments (0)
 

Jeg kan ikke helt forstå hvorfor denne vogna har bitt så skrytt opp i skyene som den har blitt. Greit nok, den er lekker å se på, og en kjempeflott kjøpesentervogn. Kanskje også på asfalt. Nå har jeg kun prøvd vogna med svivelhjul, så jeg kan ikke uttale meg hvordan den er med vinterhjula. Jeg sleit iallefall med den i vinter. Sålenge det var snø på bakken og spesielt der det ikke var asfalt. Måtte jeg faktisk enkelte ganger løfte den (et lite pluss for at vogna er lett). Da jeg kjøpte vogna sa folk at der bugaboo ikke kan trille er det ikke verdt å gå tur. Da kan jeg bare si at det ikke kalles å gå tur når man går på kjøpesenteret. Vet at veldig mange er uenige med meg. Men jeg synes jeg burde skrive min mening her. Da jeg vurderte å kjøpe vogna var det bare skryt å lese. Ingen over, ingen ved siden. Men der er altså jeg sterkt uenig. Dessuten er den bittelita og trang i sittedelen. Sønnen min er 14 mnd og 82 cm og ligger oppi kalesja. Det synes jeg er litt dårlig når det står at den kan brukes til 4 år.

Et pluss er handlebaggen under. Den likte jeg. Muligheter til å ha en del oppi den når man bare kan snørpe sammen. Veldig smart. Jeg liker også den smarte løsninga på bremsa, og når man skal bikke ungen i forskjellige sittestillinger.

Man må ta sportsdelen fra understellet for å slå sammen vogna. Det synes jeg er litt dårlig, selv om det går kjapt.

uansett, vogna mi er iallefall solgt. Og ikke om jeg kommer til å anbefale den heller. Den er ikke verdt prisen. Kanskje om den hadde vært under halv pris, så hadde jeg kanskje brukt den som tralle på kjøpesenteret. Beklager folkens, men jeg ble overhodet ikke overbevist.

 
3 Resultat - Viser 1 - 3
Powered by JReviews