Skip to content
Husk meg
Du er her: Hjem Nyheter BeYou! - en lett og kompakt nyhet fra Teutonia
BeYou! - en lett og kompakt nyhet fra Teutonia

Teutonia_beyou
Teutonia har lansert sin nye BeYou!, og Barnevognguiden.no har sett nærmere på nyheten.

Den nye BeYou! fra Teutonia har ingen nye spesikfikasjoner som tar pusten fra en, og som vi ikke har sett før. LikeveTeutonia_BeYou4l har vognen samlet mange av de finesser mange i dag etterspør på barnevogner. Blant annet må nevnes vekten på bare 10,5 kilo. Teutonia har brukt lett aluminium i understellet, hvilket gjør vognen blant de letteste i klassen. I tillegg blir vognen liten sammenlagt - kun 76,5 x 62,5 x 33,5 cm.

Når det gjelder trillekomfort har vognen små svivelhjul foran, som kan låses, og store dekk bak. Dette gjør BeYou! enkel å manøvrere både på landeveien og i butikken. Problemene melder seg derimot i (ny)snø, men det gjelder dessverre de fleste vogner med mindre svivehjul foran.

Setedelen er godt polstret, og Teutonia har funnet frem til et nytt sele-system, som gjør det enkelt å endre størrelse. Barnet sitter sikkert og godt i BeYou!

always orcarried out by the National Population and Family generic cialis.

. Ikke minst må nevnes det faktum at setet kan vendes, hvilket er praktisTeutinia_BeYou6k og smart. Det å kunne endre kjøreretningen for barnet gir variasjon - både for sjåfør og barn!

Teutnia er dyktige med farger og utstyr . Også BeYou! tilbys i en rekke farger og kombinasjoner . Vognen har 3 års garanti.

Spesifikasjoner og bilder finner du her eller på Teutonia sine hjemmesider: www.teutonia.no.

Kristin - barnevognguiden.no

Comments (3)Add Comment
Spentsmurf
...
written by Spentsmurf, mars 06, 2011
Jeg liker fremdeles Teutonia godt, og synes det er veldig spennende med en vogn som veier så lite og samtidig har full liggestilling. smilies/smiley.gif
Empa
...
written by Empa, mars 08, 2011
Spennende nyhet smilies/smiley.gif
sissoll
...
written by MariHønaMedHvitveis, mars 09, 2011
Snasent at den er så lett, men ser vel ikke det veldig spennende det denne vogna. Og jeg er svoren teutoniafan! Men de skal ha for vekt og størrelse, vendbarhet og alle de vanlige Teutoniagodene! smilies/smiley.gif Og jeg tror det er nytt med denne at man kan mixe og matche fashionfargene på kalesje, bøyle og sete?

Write comment

busy