Skip to content
Husk meg
Du er her: Hjem

Omtaler skrevet av IdaMB

4 Resultat - Viser 1 - 4 Treff pr. side:
 
Emmaljunga
 

Komplett vogn til all slags bruk:)

Tilfredshet:
 
10.0
Omtalt av IdaMB
August 27, 2012

Comments (0)
 

Har 2012-modellen og er storfornøyd:) Etter noen vogner med svingbare forhjul, var jeg spent på om jeg kom til å like overgangen til 4 faste hjul, og det har gått som en drøm. God og stødig, samtidig som den er lett og manøvrere. romslig plass til ungen er det også.
Liker veldig godt den intergrerte myggnettingen i kalesjen, men nettingen kunne godt vært litt tettere. Kallesjen kan dras langt ned for å skygge mot sola og dårlig vær. Lufting bak i kallesjen er kjempeviktig på varme dager.
Dette er en tradisjonell vogn som er god å trille i all salgs vær, samtidig som den er lett å ta med seg rundt forbi. Klarer lett å bruke en hand for å snu vogna i butikken:)
Drømmer om å supplere med City Bag supreme til nestemann, for denne vogna blir:)

 
Emmaljunga
 

Lett og god å trille

Tilfredshet:
 
8.0
Omtalt av IdaMB
August 20, 2012

Comments (0)
 

Kjøpte vogna brukt og synes den er ei god vogn. De doble svingbare hjulene gjør vogna stødig og lett og trille. Sportsvogndelen er veldig god å sitte i for barnet pga den ergonomiske sittedelen. Når vogna er vendt ned i liggestilling ligger beina hevet, men ar ikke vært noe problem for oss. Som mange andre sportstriller synes jeg denne er litt smal, men fungerer helt fint. Liker at vognen kan vendes begge veier, siden jeg foretrekker å ha barnet mot meg, men samtidig ha muligheten til å snues andre veien. Lett og grei å få inn i bil. Elsker at kallesjen kan dras helt ned for å beskytte mot dårlig vær og sol:) Fin å se på.
Glad for at handlenettet er så stort.
God Emmaljunga-kvalitet som varer i generasjoner:)

 
Emmaljunga
 

Lett å trille

Tilfredshet:
 
8.0
Omtalt av IdaMB
August 18, 2012

Comments (0)
 

Kjøpte denne brukt og er godt fornøyd. Kallesjen kunne gjerne vært lengre slik som city Jet og flere andre Emmaljunga-modeller, og regnet kommer litt inn i vogna, særlig siden ungen drar seg framover. Vogna er lett å manøvrere både på kjøpesenter og i ulent terreng. Litt dumt at vogna bare er framovervendt og ikke har full liggestilling. Positivt med vindu over kallesjen. Vognposen kunne gjerne vært festet høyere opp og gir ikke like godt beskyttelse i dårlig vær, siden vognposen stikker opp. Vogna blir svært liten i bilen og er dermed vår turvogn og brukes overalt hvor jeg bruker bilen.

 
Babyactive
 

Mye Vogn for pengene

Tilfredshet:
 
6.0
Omtalt av IdaMB
August 18, 2012

Comments (0)
 

Kjøpte min vogn i 2011.
Vogna har gode hjul og er god å trille både sommer og vinter. Støtdempere bak, men den rister litt på grus.
Bagen har kort kallesje (som mange andre vogner også har)og etter min smak passer det best til vår/sommerbarn. Vogntrekket over bagen er ikke mye å skryte av, det ble rett og slett for lite og dekket ikke bagen når jeg hadde vinterposen i. Løsningen ble at jeg brukte et regntrekk hvis det var litt sludd og snø. Klaffen som løfter hodeenden har vært nyttig for min del.Sportsvogndelen er romslig og har full liggestilling, kallesen dekker godt ned, men en liten irritasjonsmoment har vært at hvis jeg drar kallesjen for langt fram, spretter den opp bak siden den ikke er festet fast. Lufting i kallesjen på sportsvogndelen. Vognposen var ikke noe særlig heller, den skal festes med borrelås som spretter av hele tiden, den blir også litt trang når vinterposen er i. God og romslig handlenett under. Er veldig fornøyd med stellevesken, som jeg har brukt veldig mye. Det medfølgende regntrekket hadde ikke mye kvalitet, det revnet raskt i sømmene, så jeg kjøpte et nytt regntrekk. Det kjedeligste med vogna er et den blir litt lang og stor sammenlagt og tar mye plass. Ellers er dette en lekker og fin vogn å se på, og jeg har gått mange mil med denne vogna:) Et veldig godt alternativ hvis man ikke ønsker å bruke alt for mange tusen på vogn.

 
4 Resultat - Viser 1 - 4
Powered by JReviews