Skip to content
Husk meg
Du er her: Hjem

Omtaler skrevet av Moldes

7 Resultat - Viser 1 - 7 Treff pr. side:
 
ABC Design
 

Liten og grei, men tung!

Tilfredshet:
 
4.0
Omtalt av Moldes
October 30, 2009

Comments (0)
 

Trodde dette skulle være den perfekte reise trillen. Reiser mye med fly og siden det da ofte blir mye venting så tenkte jeg at dette måtte være perfekte løsningen. En liten trille som kunne med enkle grep gjøres om til en trille koffert. Jeg brukte bare vognen på 1 tur før jeg solgte den. Det var blytung og knotete å klare og få med seg både ungen og vognen inn på flyet.

Om man ser borfra vekten så fyller vognen det den lover. For å være en så dyr vogn så oppfylte den ikke forventningene. Flyturen ble ikke en drøm som jeg hadde håpet pgr. av slite det var å bære den med seg. Zappen er her greier, den er letter. Funksjonen at den kan gjøres om til en trille koffert er rett og slett unødvendig, for når man trenger å slå den sammen så er det inn på flyet og da må man bære den uansett.

 
One Tree Hill (OTH) - Mountain Buggy
 

En utrolig god vogn!

Tilfredshet:
 
9.0
Omtalt av Moldes
October 28, 2009

Comments (0)
 

Jeg er kjempe fornøyd med vognen. En utrolig god trille komfort og jenten min ser ut som om hun trives i den. (Hun likte seg ikke i Bugabooen.) Vognen kunne blitt litt mindre sammelagt, men vi klarer å få den inn greit i bagasje rommet på en peugeot 206! Så så kjempe stor blir den ikke. Jeg har 2009 modellen og her sitter bumperbaren perfekt. Dette var en av de første tingene jeg la merke til. Den har er perfelt høyde. Dette er en vogn jeg ikke ville ha anbefalt å bruke før man er klar for å ha barnet vendt bort fra seg, selv om man ser barnet greit når kalesjen er åpen. Jeg er veldig overrasket over liggestillingen, det ser behagelig ut og det blir lunt og godt inni vognen når ryggen er felt ned. Når vognen er i sittestilling så kan man faktisk ha kalesjen åpen og barnet ser ut, dette i stor motsetning til bugaboo vognene... Kjempe kjekt med lommene i handlekurven.

En vogn som anbefales fra ca 16 mnd. og ut vognperioden.

 
PhilandTeds
 

Søskenvogn, ikke singel!

Tilfredshet:
 
8.0
Omtalt av Moldes
October 28, 2009

Comments (0)
 

Dette er en vogn som jeg alldri ville anbefale som bruk for ett barn alene. For til det så er den tung og trill i forhold til andre singel vogner, og vognen blir for åpen når ryggen er lagt ned. Dette er en vogn som i mine øyne må være den perfekte søsken vognen (men det bør være ca. 2 år i mellom barna). Vognen er like enkel å få med seg som en singelvogn. Den er lett å trille, tung opp fortauskanter, men det sier vel seg selv at det blir tungt å vippe to barnha pluss en vogn opp en kant :) Jeg tror jeg alldri ville gått for en annen søsken vogn enn phil and teds!! Forbeholdt at det ikke er snakk om to veldig tette, da ville jeg gått for en tradisjonell søsken vogn fordi phil and teds ikke har sovestilling til to barn samtidig.

 
Emmaljunga
 

Mye vogn for pengene!

Tilfredshet:
 
10.0
Omtalt av Moldes
October 27, 2009

Comments (0)
 

Dette er en vogn som jeg synes er spesilt godt egnet til bruk på vinter og høst. Man triller lett over alt av humper i veien. I kombinasjon med fottrekket og regntrekket så er barnet godt beskyttet for vær og vind. Vognen er god å trill, lett å slå sammen. For meg var det negativt at den ikke hadde svivel hjul, men så kan ikke det på en annen side trekke ned for dette er ikke en vogn av de typene som har svingbare hjul. Dette er heller en vogn som er tiltenkt skandinavisk miljø og terregn og ikke kjøpesentre.

Jeg synes det er kjempe positivt at den kommer i så mange fine farger og har masse ekstra utstyr.

Forholdet mellom brukevenlighet, komfort og pris så gir jeg denne vognen en 10`er.

 
Quinny
 

Genial, enestående!!!

Tilfredshet:
 
9.0
Omtalt av Moldes
October 27, 2009

Comments (0)
 

Utrolig smart trille! Men en trille komfort som ikke kan sammelignes med noen annen! Dette er en trille, til korte turer til barn over 2 år som ikke ha tendenser å sovne i vognen, eller til barn under 9 mnd. i maxi cosi. Genial trille til å bruke på korte trille turer og til å ha i bilen.

Minus - vognen er veldig ustabil, tipper om man henger noe på styre.

 
Bugaboo
 

Dårlig kvalitet!

Tilfredshet:
 
1.0
Omtalt av Moldes
October 27, 2009

Comments (0)
 

Bugabooen er en super vogn. Den perfekte baby vognen. Lett å trille og en gedigen bagg. Ett genialt system hvor man kan klikke på sittedel, bag eller bilsete. Gjennomførte detaljer og utrolig brukervennil.

Men kvaliteten er utrolig dårlig! Jeg hadde vognen min i ca 18 mnd. Jeg har vogndilla og hadde 3 andre vogner i tillegg, så vognen ble passet godt på og ble lite brukt.

På de 18 mnd. så hadde jeg 4 chasis. Rammen som sittedelen festes på måtte de bytte 2 ganger fordi kanppene som regulerer sittestilling hang seg opp, stellevesken raknet etter 6 uker, sittedelene raknet etter ca. 1 år. Jeg kjøpte en sommer kalesj, den måtte de bytte en hel hau ganger fordi kom felsydd fra fabrikken. Så uansett hva som ble gjort så var de helt krøllete på.

Så jeg vil faktisk ikke anbefale denne vognen til noen. Greit nok at bugaboo yter en kjempe god kune service at de bytter deler som ikke holder. Men problemet er at garantien er to år, etter kjøps dato, så slik jeg ser det så er det en vogn spm holder i 2 år. Når garanien er ferdig så er det usikkert hvor mye lengre man har brukbar vogn...

En annen ting er at sittedelen er veldig lite.

 
Bugaboo
 

En veldig bra trille.

Tilfredshet:
 
5.0
Omtalt av Moldes
October 27, 2009

Comments (0)
 

Jeg er veldig fornøyd med been. Veldig kjekt at den kan brukes fra barnet er lite. Men det perfekte er vanskelig å oppnå! Jeg synes sitte stillingen kunne vært rettere. Når barnet blir rundt året så syntes de sitter så seget i setet. Ett annet stort minus er tyngdepunktet, dette er spesielt ett problem når barnet er litt større og veier litt. Om barnet ikke sitter lent inntil ryggen så blir vognen tung å vippe opp fortauskanter og lignende. Tyngde punktet blir liksom feilplassert om barnet sitter rett, og ikke tilbake lent inntill ryggen.

Ellers så syntes jeg vognen er kjempe kjekk :)

 
7 Resultat - Viser 1 - 7
Powered by JReviews