Skip to content
Husk meg
Du er her: Hjem

Review Detail

 
Mountain Buggy Urban Jungle
 

Overpriset

Tilfredshet:
 
3.0
Omtalt av Strollermaniac
April 15, 2007

Vis alle mine omtaler
 
Sist oppdatert: April 16, 2007

En treer for enkelt design og fordi den er lettrillet. Stor og god kurv under, og vogna svinger lett. Endel spreke design. Bortsett fra dette må den være tidenes mest oppskrytte vogn. Problemer med falming, vablete hjul +++ holder bare ikke for en vogn i denne prisklassen. Stort minus for at den ikke har vendbart sete, ingen mulighet for å justere fotbrettet, lite lun kalesje og for den ultrakjipe og lite brukervennlige patenten med to stropper for regulering av ryggen. For vår del dro disse tingene så enormt ned at de positive tingene kom helt i bakleksa. I tillegg ble den veldig lang sammenlagt, og om man skulle ha den litt flatere måtte forhjulet skrus av. Savnet en hurtigkopling til dette, det finnes jo på langt rimeligere vogner som f.eks Quinny.

I motsetning til f.eks Bugaboo Cameleon og Stokke Xplory er den alt annet enn gjennomført smart og påkostet. Bakdelene er så mange og store at vi aldri ble venner med denne, selv om det er den beste vogna vi har hatt når det gjelder trillekomfort.



Bumperbar bør også følge med en vogn i denne prisklassen og ikke være ekstrautstyr til 300 kroner.



Dette var for oss tidenes største bomkjøp, og vi har hatt mye rart hva vogner angår... Da var det jo en trøst at den har så høy popularitet at vi fikk en god pris da vi solgte den videre.

 

Powered by JReviews