Skip to content
Husk meg
Du er her: Hjem

Omtaler skrevet av ompalumpa

2 Resultat - Viser 1 - 2 Treff pr. side:
 
One Tree Hill (OTH) - Mountain Buggy
 

En får IKKE det en betaler for!

Tilfredshet:
 
3.0
Omtalt av ompalumpa
November 04, 2007

Comments (0)
 

Kjøpte denne vognen til eldste sønnen vår da vi ventet han.

Fallt for designet og det at den var så nett og lita..

Det som var dumt var at sønnen vår kom i desember og at det knapt var plass til vognpose i bag-delen. I tillegg fikk vi en svær gutt og allerede da han nærmet seg

5 mnd (!!) hadde han vokst ut av bag-delen. Da var det en stor nedtur at vi måtte ha han vendt fra oss og vi endte med å kjøpe en annen vogn siden vi ikke følte oss trygge med å ha en så liten baby vendt bort..vognen er ikke verdt alt det en betaler for den!

 
Teutonia
 

UTROLIG fornøyde!

Tilfredshet:
 
10.0
Omtalt av ompalumpa
November 04, 2007

Comments (0)
 

Vi har vært borti mange vogner siden vi fikk eldste mann for fire år siden og minste for et år siden.. Endelig har vi funnet en vogn som er perfekt for oss!Har tidligere hatt både OTH og Quinny, men disse vognene var ikke stabile eller romslige nok.

Teutonia sin 3-hjuling stiller i en klasse for seg selv! Den er solid og stabil, skjermer barn for vind og vær og det er en stor fordel at den har håndbrems og at sitte-innsatsen kan brukes begge veier. I tillegg gir den god plass til barnet.Vi bor i 6 etage i en bygård uten heis og da er bærebag et supert alternativ for oss! Veldig greit at sitte-innsatsen som sagt da kan brukes begge veier.Strålende fornøyd :)

 
2 Resultat - Viser 1 - 2
Powered by JReviews