Skip to content
Husk meg
Du er her: Hjem

Omtaler skrevet av cami

1 Resultat - Viser 1 - 1 Treff pr. side:
 
Quinny
 

Veldig fornøyd

Tilfredshet:
 
9.0
Omtalt av cami
March 08, 2012

Comments (0)
 

Jeg kjøpte denne ny fra babycare.no til 1999,- og fikk den i posten bare noen dager etterpå. Er veldig fornøyd!
Jeg begynte å bruke den da småen var 6 mnd gammel.
Vognen har full liggestilling og vendbart sete. Det er mulighet for barnet å se ut (gjennom noe gjennomsiktig plast) når kalesjen er oppe, dette gjorde at det i starten ikke var så lett å få henne til å sovne i vognen, men med litt "øving" så gikk det fint:)
Vognen er god å trille og lett å manuvrere. Den er veldig lett og man kan bære den opp en trapp med bare en hånd. Jeg kan også bære den med ungen oppi (hvis hun sover feks).
Det er ikke noe særlig "bagasje"-plass på vognen. En liten kurv under vognen bare. Vognen er lett og man kan derfor heller ikke henge så mye på den, men det har gått fint å henge stellevesken på håndtakene (det går akkurat, vektmessig).
Når den skal slås sammen tar man setet av fra hjulene. Hjulene klappes sammen og det blir veldig lite! Setet er så stort som det er (ingen sammenklapping).
Det følger med et regntrekk, men jeg liker ikke det så godt. Har ikke brukt det mye. Det føles litt "tett" og så er det litt komplisert å ta på.
Har en bunker lodger vognpose i og den passer perfekt.
PS. fikk forresten med adaptere til å sette bilsete på (maxi cosi tror jeg). Jeg har en annen type bilsete (acta graco) så jeg har ikke fått benyttet denne muligheten desverre, men hadde jeg visst det før så hadde jeg kjøpt både vogn og bilsete fra starten av!

Oppsummering:

+ full liggestilling
+ vendbart sete
+ god å trille og manuvrere
+ veier lite
+ maxi cosi bilsete kan settes på hjulene
+/- godt utsyn når kalesjen er oppe.
- lite "bagasje"plass
- regntrekket er litt "tett"

Anbefales!

 
1 Resultat - Viser 1 - 1
Powered by JReviews