Skip to content
Husk meg
Du er her: Hjem

Omtaler skrevet av Kris

3 Resultat - Viser 1 - 3 Treff pr. side:
 
Quinny
 

Topp

Tilfredshet:
 
10.0
Omtalt av Kris
June 13, 2011

Comments (0)
 

Vi lånte denne vogna på ferie. Helt topp. tar liten plass, i en liten veske. kjekk å sende på flyet. God å trille, barnet sitter godt, ja til og med mannen elsket denne :-) Skulle gjerne hatt en slik. Vurderer kanskje å kjøpe den nye utgaven med liggestilling

Grei å ha på ferie, og bare ha liggende i bilen

 
Quinny
 

SUPER

Tilfredshet:
 
10.0
Omtalt av Kris
June 13, 2011

Comments (0)
 

Kjøpte denne vogna som en ekstra vogn i vår, men den har nå blitt vår hovedvogn. Helt super. Jenta vår på 1år stortrives i den. Hun nesten hopper oppi når vi setter den fram. Hun har nok veldig oversikt i den. Pluss for at du kan ha sittedelen begge veier, liggestilling og mykt sete. kan brukes til de små babyene også denne her. Lett å trille, tar liten plass, gode seler og hun sover godt i den. Både jeg og mannen er veldig fornøyde. Stilig er den også.

Det eneste negative er at forhjulet kan henge seg opp litt når man kjører på fliser, men ikke noe stort problem.

Løp og kjøp sier nå jeg. anbefales

 
Trends for Kids (TFK)
 

Skjønner ikke begeistringen

Tilfredshet:
 
3.0
Omtalt av Kris
June 13, 2011

Comments (0)
 


Skjønner ikke hvorfor alle er så begeistret for denne vogna. Hva skal man egentlig med håndbrems? den er i veien når man triller og håpløs å bruke for å sikre vogna. Glidlås systemet for sitte/liggestilling er irriterende, og vogna er tidvis veldig ustabil. Nei jeg er ikke fornøyd. var mye mer fornøyd med vår store emmaljunga vogn.

 
3 Resultat - Viser 1 - 3
Powered by JReviews