Skip to content
Husk meg
Du er her: Hjem

Omtaler skrevet av Fjeldbo

1 Resultat - Viser 1 - 1 Treff pr. side:
 
Stokke
 

også for trapper

Tilfredshet:
 
9.0
Omtalt av Fjeldbo
February 22, 2009

Comments (0)
 

Enig med det meste som allerede er nevnt, men ingen andre har nevnt fordelen med Stokke i trapper; når man folder hjulene sammen får man en vogn på 2 hjul med tyngdepunkt rett over hjulene så man kan rulle den opp eller ned trapper (mange små kontrollerte løft er langt lettere enn å bære noen opp trapper).

Med ungen i blir det jo noen kilo så man bør ikke bruke håndtaket ytterst, men ha det foldet sammen og bruke tverr-røret nærmest stammen. (Ikke at noe knekker, bare at håndtaket kommer ut av posisjon, som man kan sette tilbake.)

Vi har en halv etage med trapper der vi bor.Er man på jakt etter en off roader for turer i marka er kanskje ikke Stokke vognen for deg, men slike vogner er også for store og vanskelig å kjøre rundt med i butikker. Ser en del med andre vogner med faste hjul hvor man løfter forhjulene for å svinge hele tiden, ikke veldig praktisk.Forhjulene på Stokke er ikke veldig store så man bør gjøre som med de fleste andre vogner å gå baklengs ut av busser og opp fortauskanter, det siste kan også gjøres ved å løfte forhjulene.Liker handlebagen som kan foldes ut til å bli veldig stor og kan løsnes helt fra vognen.

 
1 Resultat - Viser 1 - 1
Powered by JReviews