Skip to content
Husk meg
Du er her: Hjem

Review Detail

 
TFK Joggster Twist
 

Bra, men ikke drømmevognen

Tilfredshet:
 
8.0
Omtalt av parasoljenta
December 18, 2007

Vis alle mine omtaler
 
Sist oppdatert: August 13, 2009

Har jo ikke så mange å sammenligne med, men har nå prøvd vognen et par dager, og den svarer til forventningene. Det jeg kan nevne som ulemper med vognen er (som øvrige også kommenterer):



- vanskelig å komme til handlekurven (ikke bare når ryggen er nede). Har til nå trillet en ca tolv år gammel Simo dypvogn, som selvfølgelig har veldig god plass under bagen.

- glidelåsene som man justerer ryggen opp og og ned med er litt trege og tunge å trekke igjen, særlig når ungen sitter/ligger i vognen, fordi han da har vekta si på dem. Stusser på om dette er den beste patenten egentlig...

- den store/brede kalesjen gjør at det er litt vanskeligere å gjøre det mørkt for ungen når han sover. På dypvogna la jeg et teppe over kalesjen, så var det mørkt og deilig der inne, men på denne er ikke det så lett (har dog ikke prøvd regntrekket ennå).



Drømmevognen min skal også ha vendbart styre (vanskelig med 3-hjuling vet jeg...), fotbrems, og se litt nettere ut enn denne.



Men foreløpig veldig fornøyd altså, tassen ser ut til å sove godt i denne vogna, og det er jo masse plass til at han kan sitte i den år etter år :)

 

Powered by JReviews