Skip to content
Husk meg
Du er her: Hjem

Review Detail

 
Britax Vigour 3+
 

Ok vogn til en ok pris. Mange gode løsninger.

Tilfredshet:
 
7.0
Omtalt av Maybeme
April 10, 2010

Vis alle mine omtaler
 

Jeg har Vigour 3+, og den fungerer supert til vårt bruk, men den er nok ingen superkvalitetsvogn. Vi kjøpte den pga. størrelse og pris, og det vendbare setet var en veldig viktig faktor. Når man tar den fra hverandre tar den liten plass i bilen, og det var også viktig siden vi valgte denne fremfor reisetrille.

Kalesjen er dårlig, men den skal ha blitt bedre på årets modell. Vi har brukt ekstra solskjerm nå i sommer, og det har funket greit. På vinteren har vi hatt Voksi Urban i, og stormtrekk fra Stay-Put i tillegg. Den er litt åpen, men vi har gjort det litt lunere med tepper litt oppover.

Det jeg liker med den er at setet er veldig lett å snu, og det kan gjøres med barnet i. Den er lett å løfte ned trapper ol. Handlekurven er god, og har to lommer innerst hvor man kan ha regntrekk, myggnetting ol. Den tar veldig liten plass på trappa vår, og vil nok være veldig plasseringsvennlig på buss og tog. Setet er veldig rett i oppreist stilling, og kan dermed benyttes som spisestol når man er ute på tur. Sittestillingen er superenkel å regulere, med et håndtak bak. Har aldri sett den løsningen før. Liggestillingen er ikke helt rett, barnet sitter liksom i et sete som man bare vipper bakover, ala buggis. Fungerer helt greit for oss. Man kan legge et teppe nedi den dumpen, da vil du få nesten rett liggestilling.

Den er helt ok å trille, men kan ikke sammenlignes med trehjulinger av type MB og EW.
Den trekker litt mot ene siden, men det er mulig det kan bli bedre hvis vi smører forhjulet litt. Forhjulet har blitt veldig oppskrapet pga. måten man legger vogna sammen på, det trekker litt ned. Vi har brukt den i hele vinter, og den har klart seg overraskende bra.

Hva jeg ikke liker:
Den mangler titteluke i kalesjen hvis man har barnet fra seg, men det er kanskje vanlig på vogner som er vendbare.
Siden den er så stutt (kort mellom bakhjul og forhjul) blir den litt ustødig, og kan nok velte lett hvis man ikke er obs på det. Dette vil kanskje være litt dumt på buss?
Jeg vil ikke ha den med bag til nestemann av denne grunnen, fordi jeg er redd for velting.
Dumt at hjulet blir så oppskrapet når man legger den sammen, og den blir litt klumpete når man legger den sammen med setet vendt bakover.
Den er definitivt ikke blant de lengste i sittedelen, og store barn vil nok vokse ut av denne fort. Bumperbaren kan ikke tas av, og det gjør at det blir litt trangt med vinterpose i.

Jepp, det var min erfaring. Alt i alt en vogn jeg har blitt glad i, men kanskje ikke noe å ha som eneste vogn? Vi har flere vogner i tillegg, slik at vi har et alternativ på vinterføre. Men jeg ønsket meg en bilvogn som kunne brukes på kjøpesenter ol. og det har jeg fått. Jeg føler ikke jeg har gjort et dårlig kjøp, men at jeg visste hva jeg fikk til den prisen.

 

Powered by JReviews