Skip to content
Husk meg
Du er her: Hjem

Review Detail

 
Teutonia Timmy
 

Knallbra tilleggsvogn fra nyfødt eller eneste vogn

Tilfredshet:
 
9.0
Omtalt av sissoll
March 21, 2009

Vis alle mine omtaler
 

Denne vognen har kun ett minus som gir den karakteren 9 og ikke 10, og det er at hverken styret eller setet er vendbart, samt at den føles noe stiv på humpete underlag (dette med de punkteringsfrie hjulene som er standard). Titteluken gjør noe opp for dette, og med et litt større barn er det sikkert ingen sak i alle fall.

Men vi kjøpte denne og hadde den som eneste vogn da snuppa var 4 mnd, derfor passet den ikke helt våre behov.Som tileggstrille hadde den vært fantastisk. Den er liten, men det går helt fint å få både softbag og voksipose oppi den, kalesjen og fotposen sammen gjør den lun nok (men ikke ultimat for nyfødt).

Man kan bestille lufthjul til den, de hjulene som er standarden føltes litt dukkevognplastiske, litt harde, det humpet veldig. Men det skal nevnes at dette var på ubrøytet indre østlands snøhelvete.For litt eldre babyer, 6 mnd+ er den helt sikkert også super som eneste vogn! Den blir kjempeliten sammenlagt og er så enkel å slå sammen og slå opp at man bare kan kjøre den ut av bagasjerommet, og når den når bakken er den klar!En vogn vi kommer til å kjøpe igjen når vesla begynner i barnehagen og trenger ei ekstra trille!

 

Powered by JReviews