Skip to content
Husk meg
Du er her: Hjem

Omtaler skrevet av cmow

1 Resultat - Viser 1 - 1 Treff pr. side:
 
Bébé Confort
 

Topp barnevogn

Tilfredshet:
 
10.0
Omtalt av cmow
June 16, 2008

Comments (0)
 

Dette er min andre Bebe Confort barenevogn. Hadde forgjengeren Everest, som jeg var fornøyd med, for 5 år siden.

Jeg har nå hatt High Trek i 14 mnd og er veldig fornøyd. Vi brukte hardbag'en i ca 7 mnd, og den var fin og stor for barnet vårt. Vi brukte den også som reiseseng, hvor den lille sov som en engel. Den var lett å bære med seg, med gode håndtak. Madrassen er meget god, og den har et bra luftesystem for god sirkulasjon. Den klikkes lett på understellet. Vi brukte saueskinn og dun dyne hele vinteren, og den holdt henne god og varm.

Vi hadde Creatis bilsetet, som gikk greit å montere i bilen og kunne settes på understellet om nødvendig.

Understellet er solid og robust. Gode bremser på håndtak og fotbrems. Handlebaggen under er stor og god og lett tilgjengerlig. Den har et meget godt fjærings sytem, som gir god demping for barnet.

Jeg har brukt vognen på alle slags underlag og mye skogsturer, og så lenge det er en sti, fungere den helt ypperlig.

Sportsdelen er lett og enkel å sette på understellet. Det er meget praktisk at man kan velge om barnet skal sitte forover eller bakovervendt. Kalesjen er ganske tynn og jeg var engstelig for om den skulle være for kald om vinteren. Men, jeg har brukt dunpose, eller Voksipose, og har ikke trengt å engste meg for at det skulle bli kalt.

De forskjellige sitte stillingene, og åpenheten av sportsdelen gir barnet en fin utsikt til værden når den sitter.

Jeg anbefalle denne vognen på det varmeste både som en vanlig barnevogn for små babyer, og som en sportsvogn for større barn.

 
1 Resultat - Viser 1 - 1
Powered by JReviews