Skip to content
Husk meg
Du er her: Hjem

Omtaler skrevet av MiMa

3 Resultat - Viser 1 - 3 Treff pr. side:
 
Maclaren
 

Hipp hurra for en genial søskentrille!

Tilfredshet:
 
9.0
Omtalt av MiMa
May 11, 2008

Comments (0)
 

Dette er en genial trille for de som får to tette (hos oss er det 2,5 år mellom - så kanskje ikke så tett ;-))og har behov for en mulighet til å trille begge to. Trillen er forholdsvis lett og svivelhjulene gjør den enkel å trille. Suverent at ryggene kan legges helt ned samt individuelle kallesjer. Vogen tar liten plass sammenslått. Men obs på at dette er en trille og ikke kan sammenlignes komfortmessig med en tvillingvogn.

Jeg gir vognen "bare" en 9'er. Jeg trekker for to ting:

- Klønete håndtak - man må gå vanvittig "bredskuldret". Håndtakene er ikke høydejusterbare.

- Smale seter, hvilket gjør det vanskelig for det største barnet å legge seg bakover.Men, som sagt, en glimrende søskentrille!

 
Peg-Pérego
 

En GLIMRENDE trille!

Tilfredshet:
 
9.0
Omtalt av MiMa
February 26, 2007

Comments (0)
 

En glimrende nr 2 vogn. Lett å manøvrere, enkel å slå opp og legge sammen. Tar liten plass i bilen. Det beste er at setet kan legges helt ned. Dermed er trillen perfekt til reisebruk fordi barnet kan sove i den fra ganske så liten. Vår sønn har brukt den siden 2 måneders alder på reise... Vognen er relativt dyr ift at det er nr 2 vogn.. men veldig verdt det. Anbefales!!

 
Teutonia
 

Grei vogn med god plass

Tilfredshet:
 
7.0
Omtalt av MiMa
February 08, 2007

Comments (0)
 

En fin vogn med god plass til barnet. Lang og fin softbag gjør at barnet kan vokse i vognen. Vognen er robust. Har hatt litt problemer med brems - både hånd og fotbrems. Litt tung, men stabil.

 
3 Resultat - Viser 1 - 3
Powered by JReviews