Skip to content
Husk meg
Du er her: Hjem

Omtaler skrevet av Popcorn

3 Resultat - Viser 1 - 3 Treff pr. side:
 
Carena
 

Enig med Mmhv

Tilfredshet:
 
1.0
Omtalt av Popcorn
March 24, 2009

Comments (0)
 

Passet datteren til en kompis en helg, og de har denne vognen. jeg har vært borti mye forskjellige vogner og jeg må si det at jeg skal aldri ha en Carena vogn, det er den dårligste vognen jeg har vært borti. De har hatt masse problemer med den, både stoffet og selve understellet er sørgelige greier, og plasten i detaljene var ganske sprø og har alerede slått sprekker. Hjulene er veldig slitte og de har bare hatt vognen noen måneder, den er kjøpt ny fra forhandler.Den henger seg opp når den skal slåes sammen og er klumpete og plass krevende i bilen. Jeg styrer langt unna Carena og har anbefalt dem å ta vognen med tilbake og kreve å få igjen pengene.

 
Brio
 

Brio Happy duo

Tilfredshet:
 
9.0
Omtalt av Popcorn
March 24, 2009

Comments (0)
 

Veldig glad i denne vogna. Bag delen er stor og romslig og har en plate som gjør det mulig å la ungen sitte opp og titte ut. Stoffet er veldig solid. vendbart håndtak er veldig kjekt:) det er god plass til varer under vognen. Vognen tar ikke så mye plass, når den er sammenslått, kjekt når man skal ha den i bilen.Vognen går lett av og på trikken, selv uten hjelp til å løfte, pga de store hjulene. Jeg har brukt den i hele vinter, og den er veldig god på snøføre.

 
Quinny
 

Genial:)

Tilfredshet:
 
10.0
Omtalt av Popcorn
March 24, 2009

Comments (0)
 

Syns denne trillen har fungert helt supert, den er lett, solid og velidig funksjonell. vi har hatt den lenge,og den har blitt behandlet ganske hardt, men har aldri hatt noe problemer med den.Mye sterkere enn vanlige paraplytriller. Anbefaler å kjøpe med handlenettet til å ha under, men det går helt fint å sette stelleveska der uansett. Jeg har brukt den med besafe izi sleep sete, og da kan du bruke til små barn som skal sove og, siden setet kan legges ned.Babyen er nå 10 måneder og det går fortsatt helt fint å bruke den bilstolen til. Han sitter veldig fint selv også, så når vi bruker vognen uten bilstol, så sitter han veldig godt.Er litt upraktisk at man ikke kan justere sitteposisjonene, men babyen vår sover greit i den sittende også, pleier bare å legge pleddet hans som litt hodestøtte.Solskjermen er veldig stor og god. Jeg syns den er veldig enkel å få inn i transport baggen.Dette syns jeg er jevnt over en genial trille, og selv om den koster litt mer en vanlige paraplytriller, så føler jeg at den gir valuta for pengene.

 
3 Resultat - Viser 1 - 3
Powered by JReviews