Skip to content
Husk meg
Du er her: Hjem

Review Detail

 
Brio Happy Duo
 

Glad i vogna, men....

Tilfredshet:
 
3.0
Omtalt av trinegunn@hotmail.com
August 19, 2007

Vis alle mine omtaler
 

Vi fikk vår brio happy duo vogn med compact understell i Mai.Den var rett og slett perfekt for oss. Liten og nett, får plass til den loddrett i bagasjerommet med både bagen og sportsdelen. Selv om den er noe tung å løfte pga det vendbare håndtaket.

Vi reiser mye med bil så det var om å gjøre å finne en vogn som ikke tok absolutt hele bagasjerommet.Supre farger, fin kurv under vogna, mange lommer på bagen,veldig god å trille, lett og å dra opp i trapper.Det som den desverre får trekk for hos meg er at det Brio kaller sikkerhets splinten i bremsen blir veldig fort ødelagt.Og dette selvfølgelig ikke bare meg som er uforsiktig.

Da vi kjøpte vogna hadde den strøket på TV2 testen pga denne.

Brio sier at den skal være sånn og at det er brukerene som er uforsiktige.

Men da vi kjøpte vogna var bremsen i butikk utstillingen også ødelagt, vi trodde på det tidspunktet at dette var den feilen som Brio skulle rette opp i...og at den i butikken var fra den gamle partiet, det fikk vi også beskjed om fra ekspeditrisen ellers hadde vi aldri kjøpt vogna.Det er veldig synd.

Etter en 4 ukers vente tid har vi enda ikke fått nye sikkerhetssplinter fra Brio.Jeg synes det er synd at en så god vogn skal bli ødelgat bare ved at man tråkker på bremsen. Og det er snakk om et helt vanlig tråkk.Når til og med den i butikken er ødelagt blir det litt for dumt fra Brio å si at det er brukerfeil...de i butikken er jo eksperter og har virkelig tråkket på mange bremser før. 

Powered by JReviews