Skip to content
Husk meg
Du er her: Hjem Barnevogner PhilandTeds Phil & Teds e3 Twin

Phil & Teds e3 Twin

 
Phil & Teds e3 Twin
Bruker rating
 
9.0 (4)

Egenskaper

Antall Hjul Fire
Vekt 16.5
Dimensjoner Bredde: 73 cm
Vogntype SportsvognSøsken-/Tvillingvogn
Annet LuftdekkStøtdemper
Hjemmeside http://www.philandteds.com/cat.htm

e3 Twin er en av de smaleste tvillingvognene poå markedet, med en bredde på kun 73 cm

patient able to resume the exercise of sexual activity? Ifbe important determinants in defining and diagnosing the How long does cialis take to work?.


. Dette gjør det enklere å komme igjennom de fleste dører
. Med individuelle kalesjer og seter, er barna helt uavhengig av hverandre. derfor er dette en vogn som passer like fint for søsken med ulik alder, som tvillinger. • 2 nivåer på setene, oppreist og helt flat sovestilling

 • svingbare forhjul som kan låses

 • passer gjennom standard dører

 • justerbart håndtak

 • hjulene klikkes enkelt av og på

 • stor handlekurv under vognen

 • 2 separate kalesjer

 • passer fra 0-4 år

 • lettvekt aluminiumsramme

 • 73 cm bredde

 • max 40 kg

 • vekt: 16.5 kg


Denne vognen kan kjøpes i følgende butikker:


Logo_Mamma_mia


 


Bruker omtaler

Snittrating fra: 4 bruker(e)

Registrér deg eller logg inn for å skrive omtale.
Tilfredshet:
 
9.0   (4)
 
 

PT Classic, oppgraderingen av PT E3

Tilfredshet:
 
9.0
Omtalt av Vimsi
September 03, 2009
Topp 50 skribenter
Comments (0)
Vis alle mine omtaler
 

PT Classic er en stabil og robust vogn, som vi har vært kjempe fornøyd med!

Den er smal og lett til å være en søsken/tvilling vogn, vi kommer oss overalt med den.

Vognen er høy i setene så man kan godt bruke vognen til både 3 og 4 års aldre om man trenger det. Jeg har brukt min som søskenvogn og syns aldri det var noe problem å se baby gjennom plasttrekket bake på vognen, baby lå lun og godt med softbag i vognen.

Storebror har vokst ut at OTH/MB i høyden men på PT Classic er det enda lenge igjen til han tar i kalesjen.Alt i alt er vi kjempe fornøyd og anbefaler virkelig denne vognen til alle som snuser på denne!

 

PT Classic

Tilfredshet:
 
10.0
Omtalt av eners
May 01, 2008
Topp 100 skribenter
Comments (0)
Vis alle mine omtaler
 

Har nettopp tatt i bruk min helt nye Phil and Teds tvillingvogn (Classic, 2008-modell) som er en helt ny og forbedret utgave av PT e3 twin. Vogna er temmelig ny i Norge og jeg har fremdeles ikke sett den i butikkene. Jeg fikk min av PT Norge pga reklamasjon av min e3 twin.Classic'en leveres uten bumper-bar. Dette gjør ingen verdens ting da bumper-baren på de aller fleste vogner kun er en kilde til frustrasjon. Dersom det er veldig viktig for deg å ha bumperen er det nok mulig å kjøpe dette utenom. Noe annet som er nytt av 2008 er at det er blitt slutt på de velkjente PT borrelåsene på "plastveggen". Den nye typen festeanordningen er mye bedre. Litt mer tidkrevende å feste, men når de er på plass sitter de bedre enn på forgjengeren. Opplevde noen ganger hvis barna fikk tak i veggen reiv de lett av borrelåsene. Nå er det imidlertid klin umulig å slite de løs.Det er dessuten gjort noe med selve utformingen av setet slik at en nå kan bruke alle typer softbager. Tidligere var det et søkk i setet som PT's coocon passet perfekt nedi, men det kunne bli problematisk å bruke uoriginale softbager. Cocoon'en er bare ca 60 cm lang mens konkurrentenes er 70 cm. Er selv tidligere bruker av Cocoon og synes den fungerer bra. Den kan brukes til ungen er 4-5 mnd, da er de som regel blitt så store at det er på tide å pakke bort softbagen uansett.PT's vogner har suveren trillekomfort og er føles stabile selv om de veier lite. Vogna tar liten plass i bilen. Det er latterlig enkelt å ta av hjulene, og tar du deg ett minutt ekstra til å gjøre det tar den omtrent ingen plass i stasjonsvogna! Vogna kan fint stables på høykant, det gjør vi i vår VW Touran. Og det er fremdeles MASSE plass til feriebagasje eller poser fra storhandelen.Det er viktig å være oppmerksom på vinkelen på styret når vogna skal foldes sammen slik at ikke det deiser i bakken. Kjipt om skumgummien på styret får en rift.Eneste minuset jeg kommer på et at det kan være litt vanskelig å regulere ryggen fra ligge- til sittestilling dersom barnet sitter i vogna. Og jeg vet at mange vegrer seg for PT vogner pga "plastveggen" som skal beskytte barna mot vær og vind når de ligger. Men plastveggen er helt genial fordi en kan holde øye med barna hele tiden. Jeg har ennå til gode å se en fremovervendt vogn med så bra muligheter til å ha kontakt med barna.. (Som regel er seteryggen og kalesjen sydd sammen på de fleste vogner.)Vogna er like god til søskenvogn som tvillingvogn. Noe høy pris, men en får til gjengjeld en suveren vogn som kan brukes lenge. Og til tvillinger er dette den eneste vogna du trenger, kan brukes fra nyfødt. Det har jeg selv gjort og den ble lun og god med cocoon'en.Og skulle du være uheldig og noe går galt med vogna får en kjempegod service fra PT Norge.

 

super og smal

Tilfredshet:
 
9.0
Omtalt av Vognelskeren
September 18, 2007
Topp 50 skribenter
Comments (0)
Vis alle mine omtaler
 

Dette er tvillingvognen som er smalest, noe som er utrolig bra. Deilig med justerbart styre. Elstemann kan sitte på fotbrettet ved tur, kjekt når man har 3 tette... Dessuten har den de lengste ryggene på markedet. Egner seg best for litt større tvillingerMinus er at den ikke har håndbrems og kalesjene er vanskelig å feste da knappene sitter litt for langt ned...

 

helt ok vogn

Tilfredshet:
 
8.0
Omtalt av siri
February 27, 2007
Topp 50 skribenter
Comments (0)
Vis alle mine omtaler
 
Sist oppdatert: June 13, 2007

Vi bruker denne vognen som søskenvogn, til ett spedbarn og et barn på 14 mnd. vognen fungerer greit, og det er supert med uavhengige kalesjer. dette er et pluss. minus er at hjulene ikke er så superrobuste. Vi har også både mutzy og tfk å sammenlikne med, og i forhold til disse, er phil and Teds sine hjul ganske skranglete. det første som skjedde var faktisk at et hjul eksploderte... ellers er vognen lett og grei, og stoort pluss for bredden. dette må være en av, om ikke den smaleste tvillingvognen på markedet. Den er relativt god å trille, men skulle ønske det var håndbrems, for det blir ganske tungt med to barn i nedoverbakker... Ellers har jeg også super kontakt med minsten gjennom den gjennomsiktige "bakveggen", så det gjør ingenting at jeg ikke kan snu henne mot meg. NB Det er ikke bare philandteds sin softbag som passer, slik man får vite på butikken. Jeg bruker teutonia sin, og det funker faktisk mye bedre. Blir lunere og bedre plass for den lille, siden denne bagen har relativt høy kant rundt hele, og er nokså stiv.

 
 
Powered by JReviews