Skip to content
Husk meg
Du er her: Hjem Barnevogner Bébé Confort Bébé Confort hightrek

Bébé Confort hightrek

 
Bébé Confort hightrek
Bébé Confort hightrek
Bébé Confort hightrek
Bruker rating
 
7.0 (8)

Egenskaper

Antall Hjul Tre
Vekt 12
Vogntype Duovogn
Annet LuftdekkStøtdemperVendbart seteHåndbrems
Hjemmeside http://www.bebecomfort.com/

En 3 hjulsvogn som tar hensyn til barnets velvære. Enestående bakovervendt posisjon; mens babyen fremdeles er liten (fra 6 mnd). Genuint ergonomisk vogninnsats; hele vogninnsatsen (seterygg,setepute og bøyle) kan legges ned og forlenges i en håndvending slik at babyen får en komfortabel,ergonomisk liggestilling

 

 

 

 • Trendy kombivogn med klikksystem.
 • Vendbar sportsvogninnsats ink kalesje
  .
 • Windoo barnevognbag med bilsikringspakke

  in the near future because of the increasing population ofyour life sildenafil dosage.


  .
 • 360 grader svingradius på forhjulet,som lett kan låses med en bryter på håndtaket.
 • Regulerbar håndtak med håndbrems.
 • liten & kompakt sammenlagt.
 • Kan brukes med creatis bilstol
 • vekt: 12 kg
 • Mål: 65 x 103 x 49 cm

Bruker omtaler

Snittrating fra: 8 bruker(e)

Registrér deg eller logg inn for å skrive omtale.
Tilfredshet:
 
7.0   (8)
 
 

Fantastisk! Vognen som har nesten alt.

Tilfredshet:
 
9.0
Omtalt av Sofie
August 04, 2011
Topp 500 skribenter
Comments (0)
Vis alle mine omtaler
 

Jeg har nå hatt og brukt mye vognen, sportsdelen, bagen og bilstolen m/base i over to år.
Først vil jeg si at det er direkte feil info i innlegget over Bagen Windoo Plus er meget sikker og gjorde det veldig godt i den store bilstol testen 2011 - her er direkte kopi fra forbruker portalen ..Windoo er det eneste produktet som oppnår toppkarakter både i front- og sidekollisjonstestene, og henter i tillegg enda flere femmere.
Så det er avklart.

Denne vognen har nesten alt, så praktisk å kunne klikke på de forskjellige delene.
Og da på en helt annen måte enn mange av de andre vognene man har der man må bruke klønete adaptere.
Bagen:
Jeg brukte bagen først og fremst for min datter var født fortidlig, men det viste seg at den var jo bare så praktisk. Jeg trengte aldri tenke på når hun skulle sove ect. den var som vugge og var tett, lun og god. Praktisk at vi kunne ta alt stoffet enkelt av og vaske. Datern min brukte den lenge ca 6 mnd da ville hun opp ut og se, hun gikk da hun var 9 mnd... så hun er litt rastløs type. En i barselgruppen min brukte denne til datteren var 1 år! Uten problemer, å de man skriver om at den er liten er bare tull. Hovr stor bag tranger man egentlig, er vel heller spm?

Chassiet/understellet, veier kun 8,5 kilo, og super enkelt å slå sammen og tar liten plass. Jeg har en liten bil, så dette var viktig for meg. Men for meg som har katt og som går på butikken ville jeg ha en høy vogn, hvor katten ikke ville hope opp så enkelt, og som jeg unne få 3 handle poser under med 1 1/2 liter brusfalsker på stående, du aner ikke hvor fornøyd jeg har satt handle posene under. Jeg har to andre vogner og de er helt håpløst. Bare den er grun til å kjøpe vognene om du handler mye. Understelle er også veldig stødig. Vi bor ett sted som har mye sne, og hvor det blir måkt sent på dagen (etter formiddags sovingen) 15 cm med nysnø er ikke noe problem, det er det med Emmaljungaen jeg arvet (håpløst). Styre kan dessuten heves og senkes og er veldig høyt, passer for min kjære som er 1.97 høy. Ellers kan 8 åringen trille på det laveste.

Sportsdelen er tøff, slitesterk og med praktisk regntrekk til å glide på selve skjermen, veldig praktisk. Ellers har vi brukt den mye som stol på kafe, vognen passer med å trille rett inn til bordet, så kan noen andre med større eller med /og med lavere mer klompete vogner ta en av de få barnestolene. Du slipper ta ut barnet. Snur på krona også, så lett og ha med rundt.
Eneste minus er at den skulle vært litt lenger i ryggen, dattern min er nå 98 cm lang (far 197..), men det funker enn, men kunne fint vært 5 cm lenger i ryggen.

Bilstolen er jo den samme som Maxi-cosi - Samme produsent men med forskjellig label. Fint og lunt nyfødt innlegg, lun og god stol med gode test resultater. Med basen som følger med klikker man stolen på vognen og basen, super praktisk! I min Peugot måtte jeg kjøpe en ekstra isoor rull for å få riktig hell (setet går veldig ned.). Men ellers veldig bra. egen solskjerm.

Tekstilen har holdt seg kjempe bra, tross mye vær og vind og tøff behandling. Vognpsen som følger med er for tyn til norskevintere, jeg puttet min gamle saueskinnspose inni, da var den perfekt. Men fin for høst og vår i Norge. Har brukt den mye på grus, på skogsstier fortau i byen. Inn og ut av trenge heiser og inn og ut av bil, trenger ikke trille i tilleg og man har en vogn fra nyfødt til 3-4 år. Blir ofte stoppet av pappaer som synes den er kul, og skal ha alle detaljer.

Kan anbefalles på det varmeste.

 

Ble fort strøket av lista

Tilfredshet:
 
3.0
Omtalt av studine
May 02, 2010
Topp 50 skribenter
Comments (0)
Vis alle mine omtaler
 

Dette var en av vognene vi vurderte til lillegull, for jeg hadde lest masse fint om den, og de eksemplarene jeg hadde sett med bag var bare utrolig lekre. Før første titterunde var den faktisk en av mine favoritter!! Man kan trygt si at den ble raskt strøket av lista da vi fikk tatt den i nærmere øyesyn:

Negativt:
- Bitteliten bag, den er kanskje ikke så mye kortere enn andre bager, men siden den er så smal i fotenden, blir det fryktelig trangt med pose
- Sittedelen er liten
- Virket ustabil, selv på butikkgulv. Etter at vi hadde sett på vogna i butikk, møtte jeg i tillegg en stressa pappa med en slik vogn. Han småløp med den, og da krenget den så fælt at den så ut som den skulle kollapse.
- Prisen, den er utrlig stiv sammenlignet med mange andre tilsvarende vogner
- Selgerens overbevisning om at bag er mye bedre som bilsikring enn sete. Dette er jo ikke direkte vogna sin feil, men det er utrolig lett å bli overbevist om at bagen er bedre enn vanlig sete. Nå er ikke bagen testet i Norge, og oppfyller europeisk sikkerhetsstandard, men et belte rundt magen overbeviser ikke meg..!

Positivt:
- Lav vekt
- Blir liten sammmenlagt
- Sittedelen virker behagelig for små barn, problemet er at de vokser ut av den lenge før vognperioden er over.

 

Fantastisk vogn

Tilfredshet:
 
9.0
Omtalt av lindabtn
November 06, 2009
Topp 100 skribenter
Comments (0)
Vis alle mine omtaler
 

Denne vognen er bare helt fantastisk. Elsker den. Angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte den. Nå har jeg ikke prøvd sportsdelen enda, men den ser veldig fin ut. Men jeg kommer nok ikke til å bruke sportsdelen på vinteren når poden blir større. På snøfulle dager ser jeg for meg at sportsdelen blir litt for lite lun, så kommer til å kjøpe meg en annen sportsvogn neste vinter.

+ lett å trille
+ lett å slå sammen
+ tar liten plass i bagasjerommet
+ vendbar sportsdel
+ fin å se på
+ kan brukes som bil"sete"
+ vuggefunksjon på baggen
+ lun og god for spedbarn
+ en vogn som snur på femøren, genial å bruke på trange steder

- litt liten bagdel for vanlige vognposer
- håndbremsen er ikke altfor mye å skryte av, men helt grei
- sportsdelen ser litt lite lun ut en snøfull vinterdag

Ikke så mye å utsette på denne gitt, absolutt et bra kjøp, er storfornøyd :)

 

Fantastisk god vogn der de har tenkt på alt!!

Tilfredshet:
 
10.0
Omtalt av kaa081
August 11, 2009
Topp 100 skribenter
Comments (0)
Vis alle mine omtaler
 
Sist oppdatert: August 11, 2009

Dette er den beste vogna jeg noen gang har hatt - den har massevis av gode finesser og ingenting å utsette på noe!Windoobagen er stor og deilig, den har vuggefunksjon og seler og kan evt brukes som bilsete selv om det finnes et eget bilsete du kan klikke på hjulunderstellet også. Den festes utrolig enkelt og den er veldig sikker og god å bære med integrerte håndtak. Vi brukte den som reiseseng lenge også og han elsket å sove i denne på dagtid. God lufting i madrassen og utrolig enkel å rengjøre. Stor kalesje som luner godt.Utrolig stødig til tross for tre hjul, håndbrems er bare helt genialt og det at du kan styre om du vil at forhjulet skal låses eller svinge fra styret og ikke trenger å gå frem for å gjøre det. Handlekurven er kjempestor og gir plass for masse! Den er dessuten kjempeenkel å komme til uansett hvordan vognen er. Bagen er høyt oppe og du kan snu den begge veier. Hjulene kan brukes både til bilsete, windoobag og til sportsdel, helt genialt!! Jeg har dilla på vogner og dette er min soleklare favoritt som hovedvogn fra nyfødt til 1-2 år. Som barnehagevogn og sportstrille etter den alderen er andre vogner kanskje bedre. TFK Joggster Twist og GT Safari er noen som er gode å trille. Som sovevogn i barnehagen kanskje emmaljunga eller Simo..

 

Topp barnevogn

Tilfredshet:
 
10.0
Omtalt av cmow
June 16, 2008
Topp 500 skribenter
Comments (0)
Vis alle mine omtaler
 

Dette er min andre Bebe Confort barenevogn. Hadde forgjengeren Everest, som jeg var fornøyd med, for 5 år siden.

Jeg har nå hatt High Trek i 14 mnd og er veldig fornøyd. Vi brukte hardbag'en i ca 7 mnd, og den var fin og stor for barnet vårt. Vi brukte den også som reiseseng, hvor den lille sov som en engel. Den var lett å bære med seg, med gode håndtak. Madrassen er meget god, og den har et bra luftesystem for god sirkulasjon. Den klikkes lett på understellet. Vi brukte saueskinn og dun dyne hele vinteren, og den holdt henne god og varm.

Vi hadde Creatis bilsetet, som gikk greit å montere i bilen og kunne settes på understellet om nødvendig.

Understellet er solid og robust. Gode bremser på håndtak og fotbrems. Handlebaggen under er stor og god og lett tilgjengerlig. Den har et meget godt fjærings sytem, som gir god demping for barnet.

Jeg har brukt vognen på alle slags underlag og mye skogsturer, og så lenge det er en sti, fungere den helt ypperlig.

Sportsdelen er lett og enkel å sette på understellet. Det er meget praktisk at man kan velge om barnet skal sitte forover eller bakovervendt. Kalesjen er ganske tynn og jeg var engstelig for om den skulle være for kald om vinteren. Men, jeg har brukt dunpose, eller Voksipose, og har ikke trengt å engste meg for at det skulle bli kalt.

De forskjellige sitte stillingene, og åpenheten av sportsdelen gir barnet en fin utsikt til værden når den sitter.

Jeg anbefalle denne vognen på det varmeste både som en vanlig barnevogn for små babyer, og som en sportsvogn for større barn.

 

Ganske fornøyd med enkelte unntak

Tilfredshet:
 
8.0
Omtalt av isis
June 27, 2007
Topp 500 skribenter
Comments (0)
Vis alle mine omtaler
 

De første 3 månedene brukte jeg Windoo-bagen som bilsikring og kunne ta lillegutt med meg overalt uten å vekke ham. Det er et bilbelte fastmontert i bunnen av vognen i tillegg til metallfester i hver kortende av bagen som festes i bilens setebelter. Jeg tenkte ikke over at det ikke var like trygt som et bilsete, men etter at jeg ble gjort oppmerksom på det har jeg gått over til et Britax babysete. Jeg hadde den gamle modellen av Créatis bilsetet som kunne klikkes på vognunderstellet, men brukte det aldri, fordi det var lettere å ta vognen inn og ut. Créatis bilsetet var forferdelig tungvint å montere i selen, så det er nok ikke uten grunn at den nye modellen kommer med base.En annen ulempe dukket opp i kjølvannet av bilsikringen som ikke var god nok. Dersom man skulle finne på å få to tette kunne man brukt vogndelene til denne vognen og bare kjøpt et nytt understell, så hadde man en søskenvogn. Men man må ha ganske stor bil for å få plass til både understell og Windoobag i bagasjerommet når man må bruke baksetet til vanlige bilseter.Er kjempefornøyd med Windoobagen dersom man ser bort fra at den ikke er trygg nok som bilsikring. Den er som et lunt og solid rede, og lillegutt bruker den til dagsoving. Vognen har solide plasthåndtak til bæring som ligger innfelt i vognens sider, den har god ventilasjon og er lett å bære. Det er også vuggefunksjon på bagen dersom den står på gulvet, og den er ideell som reiseseng det første halvåret.Understellet er relativt høyt, sånn at vognen kommer i passende høyde for oss som ikke er småvokste. Sammenlignet med de fleste andre vogner er denne vognen høy. Håndtaket kan også knekkes i ønsket posisjon. Forhjulet kan låses i fast eller roterende posisjon. Det er svært sjelden jeg bruker den faste innstillingen. Vognen triller lett på de fleste underlag, bortsett på stier fulle av trerøtter og store steiner. Føles litt vaklevoren på skrå opp og ned av kanter, men dette gjelder nok alle trehjulinger.Regntrekket til Windoobagen kommer i to deler som kneppes sammen og er helt formsydd. Veldig fint. Også myggnettet er spesialtilpasset.Foreløpig har jeg kun brukt sportsvogndelen High Trek på noen få "prøveturer" i nabolaget. Kalesjen virker litt tynn og vinglete, så jeg vet ikke helt hvordan den blir å bruke gjennom vestlandsvinteren med mye vind og regn, men kalesjen fra Windoobagen kan flyttes over dersom det blir problem. Får også litt følelsen av at sportvogndelen er litt ubeskyttet i forhold til de tradisjonelle sportsvognene fra f.x. Simo og Emmaljunga. Regntrekket er som et stort telt som henger over hele vognen. Øvrig vinterutstyr er en vognpose som har hull til 5-punktsbeltet i vognen.Etter de erfaringene jeg har gjort meg med denne vognen har jeg funnet ut at neste vogn skal ta mindre plass sammenlagt, slik at både bag og understell får plass i bagasjerommet. Tror også jeg hadde valgt separat babyvogn og sportsvogn, i alle fall ville jeg hatt en mer solid sportsvogndel.

 

Grei vogn

Tilfredshet:
 
6.0
Omtalt av xtina
April 15, 2007
Topp 500 skribenter
Comments (0)
Vis alle mine omtaler
 

Denne vognen synes jeg er helt ok, har riktignok bare brukt bag-delen. Den er en sånn midt-i-mellom vogn, ikke suveren til noe, men heller ikke håpløs. Feks kan man fint trille den på kjøpesenter såvel som i ullent terreng. Men den er ikke best til noe, egentlig hakket for stor til å være noe shoppingvogn, og litt for spinkel til åvære en skikkelig turvogn. Vekten er også midt i mellom, ikke så tung som fekst Simoene, og ikke så lett som feks Buggisen.Personlig synes jeg bagen er i minste laget, den begynte å bli liten til min baby på 4 mnd(iallefall med skinnposen- noe voksipose kan man bare glemme å få plass til)Pluss for at man kan feste bilsetet på vogna, men et stort MINUS at ikke bilsetet leveres med base! Veldig tungvindt å måtte montere bilsetet hver gang man har tatt det ut.Likte godt at det er håndbrems på styret, slik at man kan bremse ned bakkene. Lett å legge sammen, men tar stor plass i bagasjerommet!

Noe ustø ned fortauskanter- men det gjelder kanskje de fleste 3-hjulinger.

 

Bilsikringpakken til Windoobagen

Tilfredshet:
 
1.0
Omtalt av Strollermaniac
April 15, 2007
Topp 10 skribenter
Comments (0)
Vis alle mine omtaler
 

Trygg Trafikk er skeptiske til denne. På generlt grunnlag FRARÅDES på det sterkeste å bruke bag som sikring i bil, uansett festemåte! Babyen sitter vesentlig mye tryggere i en bilstol, og BèBè Conforts bilstoler passer på understellet til High-Trek.

 
 
Powered by JReviews