Skip to content
Husk meg
Du er her: Hjem Nyheter Easywalker - goes black
Easywalker - goes black

easywalker_black

Easywalker har økende populæritet her til lands. Nå har vognprodusenten laget en spesialutgave av kjente duo og sky - here is black edition!

Hva som gjør vognene mer tiltalende når de er helt og holdent farget i svart, er vanskelig å si. Men noe er det, i og med at fler og fler vognprodusenter kommer med en "black edition".

Easywalker er kjent for god kvalitet, og en god vogn etter norske forhold. Vognene har tidligere kommet i særdeles spreke farger. Nå har produsenten roet ned fargeutvalget, til mer duse farger - i stil med motebildet generelt

in the erection pathway, an arterial disorder, as inof ED can significantly affect the quality of life, but it is not viagra for sale.

. I tillegg har de lansert en duo og en sky der hele vognen, inkludert rammeverket av lett aluminium, er farget sort. Les mer om Easywalker duo og sky ved å klikke her, eller les mer på Easywalker sine hjemmesider.

Barnevognguiden.no kan ikke annet enn å si at den hel-svarte duo og sky'en er mer enn tiltalende, og vi gleder oss til å se den live på norske veier . Løp og kjøp!

Kristin - barnevognguiden.no

 

Comments (5)Add Comment
Simenmin
...
written by Simenmin, desember 07, 2011
Stilig smilies/wink.gif
Spentsmurf
...
written by Spentsmurf, desember 09, 2011
Det er så fint med sorte understell, så glad flere produsenter går for allblack smilies/smiley.gif
Anabanana
...
written by Anabanana, desember 15, 2011
Den var rålekker!
0
...
written by Kari H, januar 16, 2012
Jeg har både hatt og har Easywalker, er super fornøyd og anbefaler på det sterkeste! Terningkast 6!! smilies/grin.gif
0
...
written by Mommy, januar 16, 2012
Sier meg enig, er veldig fornøyd med min Easywalker og de er kjempe fine å se på!! smilies/smiley.gif Har også sett bilder av 2012 nyheten Easywalker June, den er jo rålekker!! Mulig jeg må invester i enda en Easywalker når den kommer! smilies/tongue.gif

Write comment

busy