Skip to content
Husk meg
Du er her: Hjem Nyheter Bugaboo lanserer iPhone-holder til sine barnevogner
Bugaboo lanserer iPhone-holder til sine barnevogner

Bugaboo Iphone Holder RED

Bugaboo er kjent for å følge trendene, og nå har de laget en egen iPhone-holder til å feste på håndtaket. Produktet har de døpt "RED iPhone-holder".

 

RED iPhone-holder passer til vognene Bugaboo Bee og Cameleon, og festes på vognenes håndtak . Dette gjør at du enkelt kan trille med handsfree, og har full kontroll over telefonen din. Telefonen løsnes enkelt fra håndtaket, og holderen kan således også brukes som beskyttelse for telefonen når den er i bruk .

De som er kjent med iPhone vet at dette er en praktisk "duppeditt" med langt flere egenskaper enn telefoni. Plasseringen på vognens håndtak er perfekt i forhold til å bruke navigasjon, høre på musikk og så videre.

Som nevnt er iPhone-holder lagt inn under Bugaboo sin "go red"-kampanje

how often were your erections hard enough fordrawing blood into the penis, which is then retained by How does cialis work?.

. Dette innebærer at Bugaboo gir bort 1 % av alle inntekter på produktet til Global Fund som jobber aktivt med å redusere og eliminere forekomsten av AIDS i Afrika.

Les mer om Bugaboo RED her.

Comments (6)Add Comment
Linka_lill
...
written by Linka_lill, mai 27, 2010
Så praktisk da, blir et lite salgstriks dette ja smilies/grin.gif men gu så elegant gjort da, må si jeg likte dette utrolig godt. Her er det virkelig noen som følger med i tiden og legger hverdagen til rette for travle småbarnsmammaer smilies/cheesy.gif
Må også berømme dem for tiltaket med å støtte Global Fond, fantastisk.
studine
...
written by studine, mai 27, 2010
Min første tanke: Herregud for en idiotisk oppfinnelse, hva skal folk med det der???
Min andre tanke: hmmmm, kanskje ikke så dum likevel? smilies/cheesy.gif
boysx3
...
written by boysx3, mai 31, 2010
Å gå med iPhonen der var utrolig upaktisk... Den tåler ikke fuktighet godt, ergo bør man passe seg for regndråpene, og i tillegg er den lett å stjele der. Så ja, i tørt vær når man går alene på en vei uten sjans for at folk skal stjele den kanskje da. Tror jeg foretrekker å ha den i lomma og følge med på veien isteden jeg ;-)
Spentsmurf
...
written by Spentsmurf, mai 31, 2010
Gadget er gadget!!!! Om den er praktisk eller ikke er så, men hehe good plan! Om du nå har buggis på du kjøpe iphone for å få komplett vogn! Lurer på hva iphone har betalt.... smilies/tongue.gif
Empa
...
written by Empa, juni 05, 2010
Dette er sånne ting som er med på å gjøre selveste godvogna enda mer perfekt smilies/smiley.gif Med enda flere finesser! En annen sak er om jeg hadde turt å legge iphonen min fast i denne...redd den blir stjålet...
Spentsmurf
...
written by Spentsmurf, juni 05, 2010
Men gadgets er jo bare så morsomt!!!! Tror faktisk det var en av grunnene tilat jeg falt så pladask for teutonia i sin tid, det var så mye stæsj å få tak i... Det var jo var jo før jeg oppdaget universalverden og sånn altså smilies/tongue.gif

Write comment

busy