Skip to content
Husk meg
Du er her: Hjem Nyheter Bébé Confort Eléa - kompakt komfort
Bébé Confort Eléa - kompakt komfort
Elea_hoved
Bébé Confort mener at god komfort og størrelse på vogn lett kan harmonere - og har med dette laget nye Eléa. Setet på Eléa består av en kombinasjon av et hardt, ytre skall, og et mykt, vattert sete

for management decision- consider increased risk of bruising with sildenafil.

. Dette gir barnet stor grad av både sikkerhet og komfort . Setet er vendbart, og det er enkelt å snu retning. Med dette kan du kan velge om barnet skal sitte mot deg eller fra deg. Trillen har relativt store hjul, og gir således en god trillekomfort. Elea3

Det som imidlertid er spesielt med Eléa er at det er at vognen har to varianter som sammenslått. Den ene varianten er en rask sammenslåing der setet blir værende på vognen . Den andre varianten er at du enkelt kan fjerne setet, og gjør med dette vognen enda mElea2er kompakt. Faktisk blir vognen halvparten så stor når den er slått sammen uten setet. Perfekt ved reise, lagring osv.

Videre kan nevnes at vognen har Bébé Conforts pattenterte "Modul Drive" som gjør at du kan, ved hjelp av en liten knapp på håndtaket, velge om du vil ha faste eller svingbare svivelhjul. Kalesje, regntrekk og handlekurv følger med vognen. Elea4Den nye vognen kommer i fargene: Rød, brun, grå og svart.

Et spennende konsept som ser bra ut - Barnevognguiden.no gleder seg til å se vognen "in real life".

Les mer om tekniske spesifikasjon og brukeromtaler på Barnevognguiden.no her, eller på Bébé Confort sine hjemmesder her!

 

Kristin Folge - Barnevognguiden.no

Comments (2)Add Comment
Spentsmurf
...
written by Spentsmurf, september 03, 2010
Næmmen, enda en spennende vendbar trille! Jeg tror produsentene begynner å skjønne hva vi vil ha jeg smilies/cheesy.gif Hipp hurra!!!!!
boysx3
...
written by boysx3, september 03, 2010
Joda, tanken er god.. Men det ser ut som om de har gått på den samme smellen som Maxi-Cosi,med alt for lav kalesje. Det gjør trolig at vognen ikke passer større barn, håper jeg tar feil ;-)

Write comment

busy