Skip to content
Husk meg
Du er her: Hjem

Omtaler skrevet av Pølse

3 Resultat - Viser 1 - 3 Treff pr. side:
 
Quinny
 

God å trille

Tilfredshet:
 
2.0
Omtalt av Pølse
July 11, 2008

Comments (0)
 

Vogna er er drøm å trille men den virker litt ustødig og "slarkete". Teleskophåndtaket glir ut, det er svært vanskelig å regulere ryggen på den, og kalesjen er lite lun. Savner vendbar sittedel, i allefall før barnet helst vil sitte forovervendt. Pluss for håndbrems, lufthjul, handlekurv som kan snøres igjen og at den er veldig tøff å se på. Jeg har kun sportsdelen men som bagvogn tror jeg den er helt grei.

 
Hartan
 

Litt tung

Tilfredshet:
 
3.0
Omtalt av Pølse
July 11, 2008

Comments (0)
 

Jeg har denne vogna med svingbart forhjul i duovogn. Det er en 2005 modell så det er mulig at den er forandret nå, men min er i allefall håpløs å svinge med. Jeg har brukt hjulet i låst posisjon, da det ellers henger seg opp hele tiden. Ellers er vognen robust, stødig, et stort pluss for vendbar sittedel og stor bag, og veldig tøff å se på. Den er god å trille både i byen og i skogen og har god fjæring. Håndbremsen er virkelig et must viss man går mye i nedoverbakker. Den har lun og god kalesje og er enkel å legge sammen, men i tyngste laget å løfte. Hadde den vært lettere og bedre å svinge med hadde den vært perfekt for meg.

 
Brio
 

Brio Sing

Tilfredshet:
 
3.0
Omtalt av Pølse
July 11, 2008

Comments (0)
 

Jeg har hatt Brio Sing i snart en måned. Vogna er lett og enkel å legge sammen og ta inn og ut av bilen. Det enkleste er å ta av sittedelen, det tar bare et par sekunder og da er den også lettere å løfte. Det er ikke en vogn for turer i skog og mark siden det ikke er lufthjul og framhjulene er litt små, men til asfalt og kjøpesenter er den glimrende. Den er noe brei mellom bakhjulene, noe som har vært et problem inne i butikker, ut og inn enkelte dører osv. Babyen min er 7 mnd og sitter som en konge i den, den ser utrolig behagelig ut å sitte i, visstnok ergonomisk riktig sittestilling. Barnet har god utsikt og vi kan trille i timesvis. Minuset med vogna er kalesjen, siden denne er lite lun og ikke egner i vind siden babyen sitter så ubeskyttet. Det samme gjelder med sol, den skjermer dårlig og jeg må som regel ha med et helseteppe å henge over. Men den er kjempegod å trille, svinger lett og er en fryd for øyet, spesielt den brune :)

 
3 Resultat - Viser 1 - 3
Powered by JReviews