Skip to content
Husk meg
Du er her: Hjem

Omtaler skrevet av mette79

3 Resultat - Viser 1 - 3 Treff pr. side:
 
Babyjogger
 

Beste søskenvogn.. EVER!!

Tilfredshet:
 
10.0
Omtalt av mette79
January 05, 2010

Comments (0)
 

Ei super vogn, fordi den er lang i ryggen ( til eldstemann på 2år) og den er utrolig stødig og lett å trille. Både jeg og mannen min er veldig fornøyd. Løp og kjøp !!!

 
Babyjogger
 

Jippi!! Funnet vogna over alle vogner :)

Tilfredshet:
 
10.0
Omtalt av mette79
November 02, 2008

Comments (0)
 

Endelig! Fant voga over alle vogner. ALT er bra med denne vogna! Den er stødig, lett, lett å trille, sporty look og romslig til min store gutt. Han elsket den fra dag 1, og sover som en stein i den. Det beste med vogna er at den har en kalesje med et "ekstra" ledd, slik at den skjermer mer mot været og ikke minst mot sola. Den er lun å ligge i, og det blir ganske møkt inni vogna når kalesjen er helt nedtatt. 2 kikkeluker i kalesjen, god bremse. Og vogna er billig. 2900,- Man kan ha softbag og hardbag i den. Denne kommer jeg til å bruke til mitt neste barn og. Gleder meg til hver dag jeg kan trille tur. :) Bare å anbefale. Kommer i mange kule farger, har selv den svarte. (avtakbart trekk, som kan vaskes ) Man kan rett og slett ikke bli skuffa med denne vogna.

 
Basson
 

Basson Roma

Tilfredshet:
 
8.0
Omtalt av mette79
August 04, 2008

Comments (0)
 

Har en Basson Roma, og er kjempefornøyd. Brukte innerbagen til min lille gutt til å sove i om natten og. Der hadde han det lunt og litt trangt, som små babyer liker det i starten.(han hadde i tillegg kolikk, og bagen var det beste han sovnet i! ) Etterhvert gikk jeg over til å bruke kun vognbagen, fungerte helt topp.Hvis jeg må nevne minus med denne vogna er det bremsene, som setter seg fast i trapper/høye kanter etc. Irriterende!Nå skal jeg selge vogna fordi pjokken har vokst seg ut av den, han er jo såå lang nå :) Har bestemt meg for en Babyjogger- City. Kommer tilbake med respons på den også ;)

 
3 Resultat - Viser 1 - 3
Powered by JReviews