Skip to content
Husk meg
Du er her: Hjem

Omtaler skrevet av siri

5 Resultat - Viser 1 - 5 Treff pr. side:
 
Maclaren
 

Et godt kjøp!

Tilfredshet:
 
9.0
Omtalt av siri
July 04, 2007

Comments (0)
 

Må si at jeg er stort sett enig med de 2 nedenforstående anmeldelser. En god og robust paraplytrille, som er fantastisk å bare ha liggende i bilen, både til mindre og større utflukter. Usedvanlig smart løsning på kalesjen som skjermer mot både sol og vind, eller bare for å gi barnet ro om det er sovetid. Trillen hever seg over andre i tilsvarende kategori, med sin fjæring på forhjulene. Så hvorfor gir jeg ikke 10 poeng? Jo, jeg har 2 anmerkninger for å bli 100% fornøyd. Dette er bare detaljer, men skal man være streng så kunne jeg ønske at 1: det var en luke over vinduet på kalesjen, slik at man kan sperre for solen. 2: trinnene for å legge setet i flat liggestilling er litt kronglete om man skal ha den fra det øverste trinnet til full liggestilling.

Dette er kun detaljer for den ekstremt kresne, for vognen er jevnt over usedvanlig god for sin klasse.

ANBEFALES!

 
Quinny
 

kul vogn, men ikke superpraktisk...

Tilfredshet:
 
7.0
Omtalt av siri
April 15, 2007

Comments (0)
 

Vognen skårer høyt hos meg egentlig kun pga utseende og måten den slåes opp på - med et "buzzzz".. Den er også god å trille på flatt underlag, eller "innemiljø" som på feks shoppingsentre. Vognen er verken fugl eller fisk, den blir liten sammenslått i forhold til vanlige sportsvogner, men er stor i forhold til mange buggier. Forhjulet virker lite og skranglete (som på reisetriller), men funker veldig bra i bybildet og inne i butikker. Skjønner ikke helt hvorfor de ikke har satt lufthjul på forhjulet også.. Vognen får minus fordi den ikke kan legges flat. Du kan "tippe" setet i liggestilling, men da blir ungen liggende med bena liksom oppover i en knekk. Denne designen er også litt klønete, for det gjør at du ikke kan bruke vognen før barnet kan sitte (altså - det er ikke mulig å putte en softbag i den..) Men for all del, vognen er kul for hippe byforeldre

 
PhilandTeds
 

helt ok vogn

Tilfredshet:
 
8.0
Omtalt av siri
February 27, 2007

Comments (0)
 
Sist oppdatert: June 13, 2007

Vi bruker denne vognen som søskenvogn, til ett spedbarn og et barn på 14 mnd. vognen fungerer greit, og det er supert med uavhengige kalesjer. dette er et pluss. minus er at hjulene ikke er så superrobuste. Vi har også både mutzy og tfk å sammenlikne med, og i forhold til disse, er phil and Teds sine hjul ganske skranglete. det første som skjedde var faktisk at et hjul eksploderte... ellers er vognen lett og grei, og stoort pluss for bredden. dette må være en av, om ikke den smaleste tvillingvognen på markedet. Den er relativt god å trille, men skulle ønske det var håndbrems, for det blir ganske tungt med to barn i nedoverbakker... Ellers har jeg også super kontakt med minsten gjennom den gjennomsiktige "bakveggen", så det gjør ingenting at jeg ikke kan snu henne mot meg. NB Det er ikke bare philandteds sin softbag som passer, slik man får vite på butikken. Jeg bruker teutonia sin, og det funker faktisk mye bedre. Blir lunere og bedre plass for den lille, siden denne bagen har relativt høy kant rundt hele, og er nokså stiv.

 
Trends for Kids (TFK)
 

super vogn!

Tilfredshet:
 
7.0
Omtalt av siri
February 13, 2007

Comments (0)
 

Denne vognen er helt super! den er lett, og veldig enkel å manøvrere. snurrer 360 grader rundt egen akse pga det bevegelige forhjulet, som også kan låses fast. carrycoten erkjempefin og stor! passer perfekt for store babyer og / eller vinterbarn. sportsvogndelen er stor og romslig, men kan kanskje ikke virke så nett som feks quinny sin. men, ungen har god plass, det er sikkert. veldig glad i håndbremsen, og det er faktisk skivebremser på vognen, bedre bremser enn på sykkelen min!

 
Mutsy
 

stabil og god

Tilfredshet:
 
6.0
Omtalt av siri
February 12, 2007

Comments (0)
 

Dette er en stabil og god vogn. nokså enkelt å legge sammen og blir helt flat, men tar ganske stor plass sammenslått. hjulene er gode og solide, og fungerer fint på vinterføre. fordelen med den er at du kan snu sportsvogndelen (og forsåvidt alle komponentene) begge veier, og du kan tilføre søskensete, om man øker familien. vognen kan også virke nokså tung. De bevegelige bakhjulene, krever en del trening før man klarer å manøvrere vognen skikkelig. men er man flink til å kjøre bil med henger, skjønner man prinsippet...

 
5 Resultat - Viser 1 - 5
Powered by JReviews