Skip to content
Husk meg
Du er her: Hjem

Omtaler skrevet av eners

3 Resultat - Viser 1 - 3 Treff pr. side:
 
PhilandTeds
 

PT Classic

Tilfredshet:
 
10.0
Omtalt av eners
May 01, 2008

Comments (0)
 

Har nettopp tatt i bruk min helt nye Phil and Teds tvillingvogn (Classic, 2008-modell) som er en helt ny og forbedret utgave av PT e3 twin. Vogna er temmelig ny i Norge og jeg har fremdeles ikke sett den i butikkene. Jeg fikk min av PT Norge pga reklamasjon av min e3 twin.Classic'en leveres uten bumper-bar. Dette gjør ingen verdens ting da bumper-baren på de aller fleste vogner kun er en kilde til frustrasjon. Dersom det er veldig viktig for deg å ha bumperen er det nok mulig å kjøpe dette utenom. Noe annet som er nytt av 2008 er at det er blitt slutt på de velkjente PT borrelåsene på "plastveggen". Den nye typen festeanordningen er mye bedre. Litt mer tidkrevende å feste, men når de er på plass sitter de bedre enn på forgjengeren. Opplevde noen ganger hvis barna fikk tak i veggen reiv de lett av borrelåsene. Nå er det imidlertid klin umulig å slite de løs.Det er dessuten gjort noe med selve utformingen av setet slik at en nå kan bruke alle typer softbager. Tidligere var det et søkk i setet som PT's coocon passet perfekt nedi, men det kunne bli problematisk å bruke uoriginale softbager. Cocoon'en er bare ca 60 cm lang mens konkurrentenes er 70 cm. Er selv tidligere bruker av Cocoon og synes den fungerer bra. Den kan brukes til ungen er 4-5 mnd, da er de som regel blitt så store at det er på tide å pakke bort softbagen uansett.PT's vogner har suveren trillekomfort og er føles stabile selv om de veier lite. Vogna tar liten plass i bilen. Det er latterlig enkelt å ta av hjulene, og tar du deg ett minutt ekstra til å gjøre det tar den omtrent ingen plass i stasjonsvogna! Vogna kan fint stables på høykant, det gjør vi i vår VW Touran. Og det er fremdeles MASSE plass til feriebagasje eller poser fra storhandelen.Det er viktig å være oppmerksom på vinkelen på styret når vogna skal foldes sammen slik at ikke det deiser i bakken. Kjipt om skumgummien på styret får en rift.Eneste minuset jeg kommer på et at det kan være litt vanskelig å regulere ryggen fra ligge- til sittestilling dersom barnet sitter i vogna. Og jeg vet at mange vegrer seg for PT vogner pga "plastveggen" som skal beskytte barna mot vær og vind når de ligger. Men plastveggen er helt genial fordi en kan holde øye med barna hele tiden. Jeg har ennå til gode å se en fremovervendt vogn med så bra muligheter til å ha kontakt med barna.. (Som regel er seteryggen og kalesjen sydd sammen på de fleste vogner.)Vogna er like god til søskenvogn som tvillingvogn. Noe høy pris, men en får til gjengjeld en suveren vogn som kan brukes lenge. Og til tvillinger er dette den eneste vogna du trenger, kan brukes fra nyfødt. Det har jeg selv gjort og den ble lun og god med cocoon'en.Og skulle du være uheldig og noe går galt med vogna får en kjempegod service fra PT Norge.

 
Carena
 

Ikke grei nok!

Tilfredshet:
 
1.0
Omtalt av eners
April 07, 2008

Comments (0)
 

Jeg er meget skuffet over denne vogna da den er enormt skranglete og har de velkjente Carena plast hjulene som kviner fra dag 1. Kan vel kanskje ikke forvente annet til den prisen..? Den tar stor plass sammenlagt til å være en trille. Jeg brukte min Carena Easy kanskje 3 ganger før jeg fikk nok og investerte i en Phil and Teds Sport. Den veier omtrent like mye, og har nokså like dimensjoner sammenlagt men gud for en forskjell. ulempen er at PT'en koster flesk i forhold, får den vel for 4000 på tilbud. men PT sport kan du faktisk bruke både på kjøpesenter og i skog og mark.

 
PhilandTeds
 

PT Sport

Tilfredshet:
 
10.0
Omtalt av eners
April 07, 2008

Comments (0)
 

Jeg har hatt en PT sport '07 modell i et halvt år og er meget fornøyd med den. Den veier lite, er knallgod å kjøre (stabil, men lett å manøvrere) og tar veldig liten plass sammenlagt. Den "bor" i bilen vår. Ved å fjerne bakhjulene tar vogna nesten ingen plass i bagasjerommet på vår VW Touran.Jeg er bumper-bar motstander, men på denne vogna er det ingen problem å fjerne bumper-baren, to klikk og to sekunder tar det å fjerne den. (i motsetning til min Emmaljunga City Cross der jeg må frem med verktøy og diverse forbannelser for å fjerne bumper-baren!)skulle ønske kalesjen var litt lenger samt at tilbehøret til vogna kunne vært litt billigere.. kommer nesten opp i en tusenlapp for original myggnetting og regntrekk. Basson Baby sitt regntrekk passer greit til vogna og dette koster ca. 150 kr, men kjøper en originalt regntrekk sitter det som et skudd pga det festes med trykk-knapper i fotenden.Jeg har fått masse respons på vogna, både pga den noe iøynefallende lime fargen og det noe uvanlige designet. Når ryggen er felt ned i hvileposisjon kan man hele tiden holde øye med barnet gjennom "plastveggen". Denne plastgreia var jeg meget skeptisk til, men den fungerer faktisk greit. Jeg liker godt at det er mulig å holde øye med barnet hele tiden. Dersom det er lyst ute og barnet sovner er det bare til å hive et pledd over slik at det blir litt mørkere inni vogna.Det er imidlertid noe vanskelig å ta ryggen fra ligge- til sittestilling når barnet sitter i vogna og ikke greier/gidder å reise seg litt opp i ryggen mens klipsene som brukes for å justere seteryggen festes. Men alt i alt, vogna er vel verdt pengene og jeg tror den har lang brukstid. Produsenten selv sier at 4-åringer kan bruke vogna, og jeg har selv prøvd om en "innleid" 5-åring fikk plass. Det gikk helt fint. Det er nok sjelden en vanlig aktiv 4-åring vil sitte i vogn, men vogna kan nok brukes leeeenge til unger med spesielle behov.Alt i alt synes jeg den er verdt investeringen, og til og med oldemora på 84 år synes den er stilig og god å trille! Her en dagen sa hun: "tenk om så kjekke vogner hadde vært på markedet for 60 år siden da jeg hadde småbarn.." hehe.. Hun har også uttalt at vogna er super som rullator!

 
3 Resultat - Viser 1 - 3
Powered by JReviews