Skip to content
Husk meg
Du er her: Hjem

Omtaler skrevet av viviantw

5 Resultat - Viser 1 - 5 Treff pr. side:
 
Carena
 

En grei trille - men det finnes bedre triller enn

Tilfredshet:
 
4.0
Omtalt av viviantw
July 28, 2009

Comments (0)
 
Sist oppdatert: July 28, 2009

Jeg lånte denne trillen under et lengre opphold i utlandet. Min erfaring sammenlignes med Carena Lieback Lux, som jeg selv eier og har brukt mye.PLUSS:

- stødig og sikker (ingen tegn til velting eller tipping)

- lun og romslig sittedel og kalesje

- relativt lang og justerbart fotforlengerdel (god plass til å strekke ut bena ved soving)

- gode innstillinger til ryggen, men ikke full liggestilling (er en liten vinkel oppover)

- min 2 åring sov svært godt i denne vognen

- praktisk og "fiffi" koppholder

- polstret og hel trillehåndtak

- en stor og romslig handlekurv (MYE større en på Laiback Lux)

- avtagbar frontbøyle

- klarte seg svært godt på brostein og variert asfaltdekke

- låsbare forhjul og relativt store hjul

- lett å legge sammen , men synes den tok mye plass (sammenlignet med en paraplytrille)MINUS:

- tung, tung, tung (stor forskjell fra Lieback Lux)- både å trille å manaurere opp og ned

fra fortau og kanter. Måtte legge hele vekten min på håntaket for å tippe den opp. Blir

sliten av å trille den langt

- i og med at den er tung, savnet jeg en håndbrems.

- hele vognen knirket - både ramme og hjul.Smurte med olje, men til ingen nytte

- enig om at vognen kjentes veldig stiv

- en høy trille uten mulighet for regulering, og jeg fikk raskt senebetennelse i armen :(

- kunne hatt høyere rygg.

- Fotbrettet er justerbart, men passer ikke helt til vinkelen barnet får på bena i sittestilling (bena dingler i lufta)En grei trille til ekstra bruk. Men er mye mer fornøyd helhetlig med min Carena Lieback Lux:)

 
Quinny
 

Feil at Quinny Freestyle skal ut av produksjon.

Tilfredshet:
 
10.0
Omtalt av viviantw
April 19, 2008

Comments (0)
 

Maxi Cosi som produserer Quinny Freestyle avkrefter påstanden under om at modellen har blitt tatt ut av produksjon.

 
Teutonia
 

Farge på softbag til Teutonia

Tilfredshet:
 
4.0
Omtalt av viviantw
April 18, 2008

Comments (0)
 

Jeg kjøpte en rød Teutonia Softbag til min Quinny-vogn. Fleestrekket i bagen er en frisk og fin rødfarge, men synes bagen utenpå har en noe blass / solbleket farget. Er heller en mellomting mellom rød og orange. Hadde ønsket at fargen inni og utenpå hadde vært mer lik hverandre.

mvh Vivian

 
Carena
 

En paraplytrille som overrasket:)

Tilfredshet:
 
8.0
Omtalt av viviantw
April 08, 2008

Comments (0)
 

Mange advarer og fraråder paraplytrille, men jeg synes ryktet den har fått ikke er helt rettferdig. Etter mye lesing, sammenligning / prøving og overveielser på pris falt mitt valg på Carena Lieback Lux, og jeg ble positivt overrasket:).

DET BESTE FØRST: Designet er fint, og rammen bak buer noe ut og ser derfor elegant og stilig ut. Den oppleves som stabil og trygg - ikke lett for å vippe. Vognen er stor og romslig med mye sitteplass for "Nurket". Får faktisk plass til min Teutonia-mykbag når "Nurket" bare skal sove. Vognen har armhviler tettet med stoff fram til frontøbylen, og "Nurket sitter derfor tett, lunt og sikkert - flott å kunne henge leker på rammen og bøylen. Ryggen kan reguleres i flere høyder, men det er en liten helling oppover i liggestilling - jeg vil ikke kalle dette full liggestilling. Sikret med 5-punkt-sele (en billig variant i plast og nylon som kunne vært lettere, behageligere og bedre, men fungerer fint), skrittstropp og polstret frontbøyle. Fotbrettet kan justeres i flere posisjoner. Det er gummi fothviler. Den leveres med stor kalasje, som enkelt kan knipses på og av. Alle tekstilene på vogna er festet med borrelås eller trykknapper og er derfor lett å ta av og vaske. Bak på kalasjen er det en oppbevaringslomme. Den er utrolig lett å både slå sammen og folde ut, og tar liten plass. Forhjulene kan tas av - dette er imidlertid litt kronglete, og kunne vært med fordel vært enklere. Den er god og trille, men uvant i forhold til en stor kombivogn - hjulene sitter tettere sammen og det er derfor lett å sparke inn i bakhjulene. Jeg har ikke hatt problemer opp og ned fortauskanter Trillehåndtaket er polstret med myk skumgummi og gode å holde i - litt uvant og tyngere og trille med oppoverbøyde delte håndtak - får ikke samme kraft i trillingen. Den har dobble store hjul og en kommer seg derfor bra fram - graver seg ikke ned eller blir stående fast. Forjulene er svingbare, og derfor lett å manaurere. Det er brems på begge hjulene bak. Forhjulene kan også låses slik at de går rett fram. Hjulene er av hardplast - selvsagt humper og rister det mer med hjul av plast enn med luft, men det går fint å trille både på smågrus, jord og asfalt. Vognen er genial på kjøpesentere og promenader!

KUNNE VÆRT BEDRE: Varekurven er liten, og vanskelig og trang å komme til. Vognen kunne vært noen kilo lettere - men den oppleves likevel ikke som tung. Ryggen i sittedelen er hard, og jeg vil derfor si at det er behov for et sitteunderlag i vognen for best comfort. Savner en titteluke i kalasjen, for å kunne følge med og se om "Nurket" har det bra. Skal man være ekstra kritisk ser nok plastdelene på vogna "billige" ut. Vognen reklamerer med at det følger med fottrekk og regntrekk, men dette blir på langt nær praktisert av butikkene (må kjøpes i tilegg - fotposen er vanskelig å få tak i. men tilbehør til andre paraplytriller passer også).Så konklusjonen? Et godt kjøp til en god pris (betalte 750,- kr våren 2008)! Den fungerer godt som en ekstravogn, og lett å bare ta med seg i bilen, på ferie og på shopping. Framstår som en stor og robust, men likevel liten og nett paraplytrille!

GOD TUR! mvh Vivian

 
Quinny
 

En hendig, sporty, lett og praktisk vogn! :)

Tilfredshet:
 
10.0
Omtalt av viviantw
January 28, 2008

Comments (0)
 

Vi er mer enn godt fornøyd med vår vogn:) Vi har valgt å kjøpe sportsdelen, men med en Teutonia mykbag oppi. Den er den største du får på markedet - denne fungerer supert og passer perfekt i vogna, det er god plass, foret med flees og bagen kan gjøres om til fotpose når vi tar i bruk sportsdelen. Mitt lille Nurk har vært ute HVER dag i vogna siden hun var 3 uker gammel, nå er hun 5 mnd og har fotsatt god plass i sin saueskinspose i bagen. Vogna er stødig og sikker og kommer godt ut i ulike tester i forhold til sikkerhet (dette var et viktig pluss for oss!), den er veldig lett å trille og har svingbart forhjul - genialt i trange pasasjer som f.eks butikken eller på bussen. Dersom hjulene "knirker", er det bare å stramme eikene. Den fungerer godt på grus og snø og er super lett å trille på asfalt - alt man sier om at 3-hjulinger ikke fungerer i terreng er ikke sant! Vi har bare gode erfaringer. Den er lett å slå sammen og ta med seg i bil (ikke noe problem når man er aleine)- den tar litt plass, men er faktisk en av de letteste og smaleste vognene på markedet om man begynner å sammenligne de ulike. Det er full liggestilling i spotsdelen med god og trygg sele, bøyle og pute. Det er lang og god kalersje som ikke lekker, og den har desuten praktiske lommer forand. Et minus kan være at den ikke er lydløs når den tas opp og ned, men dette har aldri vært et problem for oss - Nurket sover uansett. Et tips for å beksytte maksimalt mot regn og vind er å kjøpe et Teutonia regntrekk - denne passer perfekt til Quinny med mykbag / spotsdelen (den er i nylon og ikke plast som knitrer og blir stiv i kaldt vær). Kalersjen er ikke lystett, men dette har hjulpet oss slik at vårt Nurk lettere har skilt mellom dag/natt og fått nødvendlig med lys hver dag (viktig!). Det er et god og romslig plastbelagt rom under vognen med glidelås, det er håndbrems og skinntrekt styre, man kan lett variere trillehåndtaket i 2 høyder, pumpe til hjulene følger med, vendbar innsats, passer til Maxi Cosi bilsete (denne har ikke jeg prøvd - men jeg ser det er mange som bruker den)

En MEGET GOD vogn for en "billig" penge. Jeg fikk min for 2900,- sommeren 2007 Denne anbefaler vi på det sterkeste:)- den er hendig, sporty, lett og prakisk. GOD TUR!

mvh Vivian

 
5 Resultat - Viser 1 - 5
Powered by JReviews