Skip to content
Husk meg
Du er her: Hjem

Omtaler skrevet av Mammina

2 Resultat - Viser 1 - 2 Treff pr. side:
 
Trends for Kids (TFK)
 

Joggster III med 16`hjul

Tilfredshet:
 
10.0
Omtalt av Mammina
March 31, 2012

Comments (0)
 

Er hel enig med det Noratill har skrevet om Joggster III med 16`hjul, så jeg skal prøve å ikke gjemta alt igjen.

Hadde kjøpt en Joggsterr Twist først, siden jeg hadde hørt så mye bra om den, men det viste seg fort at den ikke var et bra valg for oss. Jeg liker å trille i skogen og på grusveier, og den fungerte ikke. Så ble det snø og vogna bare nektet å trille. I tilleg fikk vi en del problemer med skivebremser, som er av den same typen som på Joggster III, og følte at det var nok.

Så har vi byttet til en Joggster III med 16` hjul, og er kjempefornøude. Vi bor på toppen av en stor bakke og det er mye lettere å komme seg opp med større hjul. jeg savner faktisk ikke svinghjulet, for jeg er blitt fort lei av det og kjørte med hjulet låst hele tiden, men om man har behøv for det, kan man skaffe seg en som extra tilbehør.

Ops ops, vogna er stor og hoy pga de store hjulene! Dette er noe jeg liker godt, selv om jeg verken er høy eller kkraftig. Men den blir liten når sammenlagt, så det tar ikke mye plass i bilen. Jeg kjører ikke og må ta buss pg tpg, og føler at den er mye mer stabilt enn de andre 3 hjulingene jeg har hatt.

Ambefales!

 
Trends for Kids (TFK)
 

Tung vogn - triller ikke på snø og grus - problema

Tilfredshet:
 
3.0
Omtalt av Mammina
March 31, 2012

Comments (0)
 

Jeg farstår ikke stasen etter denne vogna. Har lest så mye bra om denne, at jeg måtte bare kjøpe den. Og så fant jeg ut at min gamle OTH Mountain Buggy var MYE bedre, selv om den ikke ser så avansert og fancy ut.

Først, TFK joggster twist triller IKKE i snøen, selv om man låser framhjulet. Triller man på grus, håpper hjulet over alle steinene, eller om man ikke låser den, sitter den fast i terrengen. Vogna føles veldig tung når man triller opp bakken, spesielt med hardbaggen på.

Synes at TFK sin oppfinnelse om å bruke glidelåser til å regulere sittestillingen på barn er ganske tungvint. I tillegg har vi hatt ganske mange problemer med skivebrenser, som lagte lyd og motstand fra dag enn. Vi gikk inn i butikken 2-3 ganger og de stakkas prøvde å fikse dem så godt de kunne, men niks. Til slutt fikk vi nye bremser, som virket ok, men det forsatt var lyd og motstand når det var regn, fuktig eller snø. Min nabo har også de same problemer, og har lest på en del forumer på nettet at det er ganske vanlig.

Så solgte vi den på Finn etter bare en par måneder.

Jeg kan ikke si at vogna er av dårlig kvalitet, men mener at den holder ikke prisen eller stasen. Vogna er helt ok hvis man bor i byen, men egner seg ikke til grusveier og snø. Da vil jeg gå for en Joggster III med store, 16`hjul, som man kan også bruke til å jogge med.

 
2 Resultat - Viser 1 - 2
Powered by JReviews