Skip to content
Husk meg
Du er her: Hjem

Omtaler skrevet av Pluttine

2 Resultat - Viser 1 - 2 Treff pr. side:
 
Quinny
 

Snerten trille, men mangler litt

Tilfredshet:
 
7.0
Omtalt av Pluttine
January 12, 2012

Comments (0)
 

Dette er en snerten vogn som er fin å ha med seg innendørs og på trange plasser. Dette er mine betraktninger:
- Fungerte bra med bilsete, selv om det kunne vært enklere å klikke setet på og av. Festet til setet virket også litt ustødig.
- Hadde vært tipp topp å hatt en bagdel til denne slik at barnet kunne ligge rett ut og man kunne brukt den i lengre perioder enn med bilsete hvor barnet ikke får rette ut ryggen. Hadde jeg hatt bag til denne hadde jeg kun trengt min brio happy til turer i skog og mark.
- Vognen vår har vært treg/tung å få lagt sammen, man må ta i og gi en skikkelig dytt for å få den sammen, noe som lett fører til klemte fingre.
- Håndtakene er for korte, og man sparker i hjulene til stadighet (vi er 175-180 cm høye). Hadde vært toppers med litt teleskop.
- Det mangler liggestilling (2010 versjon), men barnet sitter godt, og har god utsikt når det er våkent.
- Handlenett burde være standard og større enn det som kan kjøpes, da dette for vår del har vært handlevogn nummer 1 har man behov for bagasjeplass. Vognen er direkte farlig hvis du henger noe på styret, da tipper den bakover.
- En slags innretning slik at håndtakene gikk sammen til ett håndtak der du kunne styre med 1 hånd ville vært en fordel.
- Vognen triller lett og er lett manøvrere mellom ting.
- Stort pluss for at den er så liten og lett
- Vognen er litt for dyr inntil noen av svakhetene ovenfor er forbedret. Særlig handlenett.

 
Brio
 

Mangler en del enda

Tilfredshet:
 
5.0
Omtalt av Pluttine
January 12, 2012

Comments (0)
 

Vi kjøpte Brio Happy i oktober 2010, og dette er en grei vogn, men det virker ikke som den er testet ut for barn i ulike aldre og størrelser, så vi synes den har en del mangler.

Dette er erfaringene vi har gjort oss opp på vegen fra spedbarn til 1,5 åring:
- Stoffet på kalesjen kan ikke tas av for vask, noe som er svært upraktisk da den er foret med hvitt stoff.
- Sportsvognsittedelen er så langt frem, at når barnet sitter i oppreist stilling blir kalesjen for lagnt bak og dekker ikke barnet. I tillegg får en ikke festet trekket til beina skikkelig, fordi barnet kommer for langt frem og dette bare er festet med borrelås.
- Det er en overraskende tungvin løsning for å sette opp og legge ned barnet i sportsvogne. Løsningen krever at du har begge hender tilgjengelig.
- Ryggen som kan settes opp i bagendelen blir alt for langt frem og ikke høy nok i ryggen. Den skulle vært lenger bak slik at barnet blir sittende under kalesjen.
- Teleskophåndtaket er fint, men kunne gjerne hatt enda mer å justere på.
- Bagdelen blir fort trang og liten med vinterbarn, selv om vi ble fortalt at dette er en av de største.
- Det er fint med handlenett under vogna, men stoffsidene faller ned, slik at det ikke blir noen kanter på kurven.
- Selene i sportsvogndelen er klumpete (polstringen), og er festet slik at de enten blir for slakke eller for stramme ettersom barnet legges ned og settes opp. De fungerer ikke godt.
- Når vogna er sammenslått finnes det ingen låsing for sammenslått posisjon, slik at når man løfter den inn i bilen slår den seg halvvegs oppigjen, og det er fort gjort å klemme fingrene.
- Flott at både bag og sportsvogn kan snus begge veger, men hadde vært enda bedre om håndtaket bare kunne snus over.
- Som bagvogn synes jeg den fungerer bra, men som sportsvogn synes jeg den blir litt for stor og klumpete, og egner seg best på tur ute.

 
2 Resultat - Viser 1 - 2
Powered by JReviews