Skip to content
Husk meg
Du er her: Hjem

Omtaler skrevet av Sofie

1 Resultat - Viser 1 - 1 Treff pr. side:
 
Bébé Confort
 

Fantastisk! Vognen som har nesten alt.

Tilfredshet:
 
9.0
Omtalt av Sofie
August 04, 2011

Comments (0)
 

Jeg har nå hatt og brukt mye vognen, sportsdelen, bagen og bilstolen m/base i over to år.
Først vil jeg si at det er direkte feil info i innlegget over Bagen Windoo Plus er meget sikker og gjorde det veldig godt i den store bilstol testen 2011 - her er direkte kopi fra forbruker portalen ..Windoo er det eneste produktet som oppnår toppkarakter både i front- og sidekollisjonstestene, og henter i tillegg enda flere femmere.
Så det er avklart.

Denne vognen har nesten alt, så praktisk å kunne klikke på de forskjellige delene.
Og da på en helt annen måte enn mange av de andre vognene man har der man må bruke klønete adaptere.
Bagen:
Jeg brukte bagen først og fremst for min datter var født fortidlig, men det viste seg at den var jo bare så praktisk. Jeg trengte aldri tenke på når hun skulle sove ect. den var som vugge og var tett, lun og god. Praktisk at vi kunne ta alt stoffet enkelt av og vaske. Datern min brukte den lenge ca 6 mnd da ville hun opp ut og se, hun gikk da hun var 9 mnd... så hun er litt rastløs type. En i barselgruppen min brukte denne til datteren var 1 år! Uten problemer, å de man skriver om at den er liten er bare tull. Hovr stor bag tranger man egentlig, er vel heller spm?

Chassiet/understellet, veier kun 8,5 kilo, og super enkelt å slå sammen og tar liten plass. Jeg har en liten bil, så dette var viktig for meg. Men for meg som har katt og som går på butikken ville jeg ha en høy vogn, hvor katten ikke ville hope opp så enkelt, og som jeg unne få 3 handle poser under med 1 1/2 liter brusfalsker på stående, du aner ikke hvor fornøyd jeg har satt handle posene under. Jeg har to andre vogner og de er helt håpløst. Bare den er grun til å kjøpe vognene om du handler mye. Understelle er også veldig stødig. Vi bor ett sted som har mye sne, og hvor det blir måkt sent på dagen (etter formiddags sovingen) 15 cm med nysnø er ikke noe problem, det er det med Emmaljungaen jeg arvet (håpløst). Styre kan dessuten heves og senkes og er veldig høyt, passer for min kjære som er 1.97 høy. Ellers kan 8 åringen trille på det laveste.

Sportsdelen er tøff, slitesterk og med praktisk regntrekk til å glide på selve skjermen, veldig praktisk. Ellers har vi brukt den mye som stol på kafe, vognen passer med å trille rett inn til bordet, så kan noen andre med større eller med /og med lavere mer klompete vogner ta en av de få barnestolene. Du slipper ta ut barnet. Snur på krona også, så lett og ha med rundt.
Eneste minus er at den skulle vært litt lenger i ryggen, dattern min er nå 98 cm lang (far 197..), men det funker enn, men kunne fint vært 5 cm lenger i ryggen.

Bilstolen er jo den samme som Maxi-cosi - Samme produsent men med forskjellig label. Fint og lunt nyfødt innlegg, lun og god stol med gode test resultater. Med basen som følger med klikker man stolen på vognen og basen, super praktisk! I min Peugot måtte jeg kjøpe en ekstra isoor rull for å få riktig hell (setet går veldig ned.). Men ellers veldig bra. egen solskjerm.

Tekstilen har holdt seg kjempe bra, tross mye vær og vind og tøff behandling. Vognpsen som følger med er for tyn til norskevintere, jeg puttet min gamle saueskinnspose inni, da var den perfekt. Men fin for høst og vår i Norge. Har brukt den mye på grus, på skogsstier fortau i byen. Inn og ut av trenge heiser og inn og ut av bil, trenger ikke trille i tilleg og man har en vogn fra nyfødt til 3-4 år. Blir ofte stoppet av pappaer som synes den er kul, og skal ha alle detaljer.

Kan anbefalles på det varmeste.

 
1 Resultat - Viser 1 - 1
Powered by JReviews