Skip to content
Husk meg
Du er her: Hjem

Omtaler skrevet av annmal

1 Resultat - Viser 1 - 1 Treff pr. side:
 
Teutonia
 

Håpløs, men lekker!

Tilfredshet:
 
1.0
Omtalt av annmal
June 27, 2011

Comments (0)
 
Sist oppdatert: June 27, 2011

Etter mange års vogngalskap (som fortsatt vedvarer) er dette den dårligste vognen vi har hatt! Vi kjøpte denne vognen, en 2011 modell med 50'hjul(ny) da vår datter var 6 mnd.

Pluss med vognen:
Flott å se på, kommer i mange fine farger. Veier lite og blir ganske liten sammenlagt om den tas fra hverandre. Vendbar sittedel er et stort pluss. Håndbrems, enkel å legge sammen.

Minus med vognen:
Ustabil, vinglete, tung å trille, særlig på "innegulv", den henger på en måte litt igjen. Den kan ikke trilles med 1 hånd. Sittedelen er liten og smal, og har ingen god sittestilling (enten ligge eller sitte helt rett). Kalesjen har en nettingåpning tildekt med plast, noe som gjør at solen/lyset kommer inni kalesjen. Kalesjen er tung og vanskelig å regulere for at den ikke skal krølle seg og legge seg omkring barnets hode.
Sammenlagt er det vanskelig å unngå riper på understellet hvis den ligger på asfalt/ruglete underlag. Vanskelig å komme til i handlekurven under vognen.

Denne vognen anbefales ikke, og den var håpløs å selge igjen! Jeg hadde den i akkurat 1 mnd, og fikk lite igjen for den ved salget.

 
1 Resultat - Viser 1 - 1
Powered by JReviews