Skip to content
Husk meg
Du er her: Hjem

Omtaler skrevet av Vognelskeren

4 Resultat - Viser 1 - 4 Treff pr. side:
 
Easywalker
 

VELDIG BRA VOGN!

Tilfredshet:
 
9.0
Omtalt av Vognelskeren
November 02, 2007

Comments (0)
 

Har 07 modellen med justerbart håndtak. Fine store bagger, bra individuelle kalesjer. lang rygg, bra støtdemping.Av de beste tvillingvognene jeg har hatt. Hvis forbedring; 2 cm smalere, litt mindre sammenlagt(DOG BLIR BRA KOMPAKT) og håndbrems.

 
Peg-Pérego
 

lett som bare det!

Tilfredshet:
 
9.0
Omtalt av Vognelskeren
September 19, 2007

Comments (0)
 

Vel, jeg har mamas&papas Aria twin, men det er samme vogn. Den veier kun 7.4 kg, og det er LITE til å være tvillingvogn!! Blir kompakt og fin. Barna sitter fint. Skulle jeg nevne noe minus er det at den kunne vært litt smalere samt at bremsene kunne vært litt mer solide.

 
PhilandTeds
 

super og smal

Tilfredshet:
 
9.0
Omtalt av Vognelskeren
September 18, 2007

Comments (0)
 

Dette er tvillingvognen som er smalest, noe som er utrolig bra. Deilig med justerbart styre. Elstemann kan sitte på fotbrettet ved tur, kjekt når man har 3 tette... Dessuten har den de lengste ryggene på markedet. Egner seg best for litt større tvillingerMinus er at den ikke har håndbrems og kalesjene er vanskelig å feste da knappene sitter litt for langt ned...

 
Trends for Kids (TFK)
 

Fantastisk

Tilfredshet:
 
10.0
Omtalt av Vognelskeren
September 18, 2007

Comments (0)
 

Dette er den første tvillingvognen jeg kjøpte. Den har allt, svingbare hjul, justerbart styre, håndbrems, store bagger, lun osv osv... Litt bred til å komme igjennom de aller smaleste dørene. Men stort sett den mest komplette vognen for tvillingforeldre.

 
4 Resultat - Viser 1 - 4
Powered by JReviews