Skip to content
Husk meg
Du er her: Hjem

Omtaler skrevet av Linn

1 Resultat - Viser 1 - 1 Treff pr. side:
 
ABC Design
 

Erfaring fra bruk som bagvogn

Tilfredshet:
 
3.0
Omtalt av Linn
October 25, 2010

Comments (0)
 

Jeg har brukt denne vognen i tre måneder. Vognen er veldig lett og behagelig å trille på et kjøpesenter eller på fin asfalt.Det er lett å løfte bagen av selve understellet og lett å slå den sammen, når du først kan det:) Går du derimot på grusvei, snø og is eller lignende, har ihvertfall jeg hatt følelsen av at jeg fillerister barnet mitt.Kjører du på en stein eller noe annet som ligger i veien står vognen bom fast. Men den var billig så det var kanskje ikke annet å forvente til den prisen.

Nå var det riktignok sportsvogn delen som ble kåret til "best i test", så jeg er veldig spent på hvordan det skal bli. I vinter må jeg desverre parkere vognen og ta fram den gode gamle Teutoniavognen, som går som en drøm i terreng, og på snø og is!

En annen ting som jeg ikke tenkte på var at den ikke har tverrstang under, så det er vanskelig å oppdrive et søskenbrett til den. Ingen av universalregntrekkene vi har passer, fordi den er så høy. ( men det finnes et orginalt i butikken som selger den).Den er dessuten vanskelig, av en eller annen grunn, å foreksempel kle av og på barnet ditt i vognen, man kommer liksom ikke skikkelig til. "Korgen" under har stor plass, men vanskelig å putte ting under der, blandt annet på grunn av en stang som står i veien.

 
1 Resultat - Viser 1 - 1
Powered by JReviews