Skip to content
Husk meg
Du er her: Hjem

Omtaler skrevet av eltana

1 Resultat - Viser 1 - 1 Treff pr. side:
 
Babyactive
 

SUPER vogn!

Tilfredshet:
 
10.0
Omtalt av eltana
September 22, 2010

Comments (0)
 

Jeg har nå hatt vogna i to uker, og du verden så fornøyd jeg er!!
De små hjulene foran merker man ikke at er små. De gjør at vogna er superlett å manøvrere! Jeg kommer fram på steder jeg bare kunne drømme om før! Den er god til shopping, på asfalt og røffere skogsstier. Det er mulig å låse hjulene foran, og det kan være lurt å gjøre om man skal opp litt bratte kanter. Ellers lar jeg de gå løst.

Bagen er god, lys og romslig, og min sønn trives godt der. Sportsdelen er han for liten til å bruke, men han har prøvesittet den, og han satt veldig greit der. Ryggen kan legges helt ned, og den blir som en liten bag fordi det er gode kanter på toppen. Det er genialt at der barna har skoene og bøyla er dekket med plast! Jeg regner med at det vil gjøre renholdet lettere.

Vogna legges fort sammen, og tar ikke stor plass. Jeg har en liten Honda Jazz, med lite bagasjerom. Men jeg får inn vogna uten å ta av bagen. Jeg trenger bare å ta av hjulene bak, og det går fort.

Både sportsdel og bag tas av og settes fort på, med et greit system som er lett å lære. wckdr

Jeg har kun funnet dette negative ved vogna:
- Det er så mange flotte farger og mønstre å velge mellom, at man helst skulle hatt flere!
- Vogna er så god å gå med, og så fin at man vil vise den fram ved å gå på tur hele tida, og da får man jo ikke gjort så mye annet! Hehe...

Jeg angrer IKKE på at vi valgte denne vogna! Og jeg anbefaler den til alle jeg møter!
Far i huset er også godt fornøyd med denne vogna. Jeg tror han går og tar noen ekstra svinger når han går på tur, bare fordi det er så lett å gjøre det.

 
1 Resultat - Viser 1 - 1
Powered by JReviews