Skip to content
Husk meg
Du er her: Hjem

Omtaler skrevet av mint

1 Resultat - Viser 1 - 1 Treff pr. side:
 
Emmaljunga
 

Kjempeførnøyd!

Tilfredshet:
 
9.0
Omtalt av mint
May 06, 2010

Comments (0)
 
Sist oppdatert: May 06, 2010

Dette er min første barnevogn, bruker den nå med CityBag for vår 2 mnd gammel baby.

Når jeg skulle velge hvilken vogn jeg vil ha, likte jeg absolutt best utseendet på Emmaljungaer. Vi valgte CityCross pga at den er såpass lett, fordi vi reiser mye med fly, tog bil pga bor i utlandet.

På forhånd, uten å teste den, var jeg litt skeptisk til at den på en måte ser litt stor ut med sine fire store hjul. Nå når jeg har brukt den en stund, er jeg kjempefornøyd. Tross dens litt stor utseende og fire store stive hjul, er den kjempelett å manøvrere i alle slags terreng og den tar lett trange sving også. Har prøvd i snø og is, bygater og løftet opp og ned fortauskanter, og vogna fungerer supert. Synes at bremsen er bra også. f.eks i slike rulletrapper uten trapper, men bare bånd.

Man får denne også i Prampacken. CityBagen må riktignok legges sammen, med å legge ned bøylene som holder kurven oppe. Men hjulene til umderstellet renger ikke fjernes.

Babyen ligger godt i CityBagen under kalesje. Den eneste ulempen, er Citybagen er, at den ikke har integrert myggnetting. Regntrekker er derimot veldig bra.

Som sportsvogn synes jeg den ser kjempekul ut og gleder meg til å få bruke den.

 
1 Resultat - Viser 1 - 1
Powered by JReviews