Skip to content
Husk meg
Du er her: Hjem

Omtaler skrevet av mama

2 Resultat - Viser 1 - 2 Treff pr. side:
 
Trends for Kids (TFK)
 

Veldig fornøyd!!

Tilfredshet:
 
9.0
Omtalt av mama
March 06, 2010

Comments (0)
 

Men scoorer ikke fullt ut, og det pga at jeg ikke kan ha barnet vendt mot meg, og at glidelåsjusteringer i ryggen er noe makk.
Ellers er jeg storfornøyd!! Sønnen min har god plass i sportsvognen, og sover godt i den. Likte vogna nesten enda bedre med bagdelen på. Enkelt å ta bagen av og på. Genial å bære med seg feks. opp trapper, ut og inn på besøk o.l. fint med håndtak i kalesjen!! Sønnen min brukte bagdelen til han var 8 mnd. med lammeskinn i bunnen! Når vi da skulle skifte til sportsdelen savnet jeg å kunne ha han vendt mot meg. Gleder meg til å se den nye multibagen, som gjør at du kan ha barnet vendt mot deg lengre. Må skaffe meg den til nestemann. En annen ting som jeg likte godt var muligheten for å feste på bilstolen på korte handleturer!!

 
Chicco
 

Helt ok

Tilfredshet:
 
7.0
Omtalt av mama
March 06, 2010

Comments (0)
 

Fin vogn som tar liten plass sammenlagt, og derfor fin å ha med i bilen på ferie. Også grei shoppingvogn, liten og lett å slå opp og ned. Syns det er veldig fint at sittedelen kan vendes begge veier. Tar minst plass sammenlagt når sittedelen vender fremover. Har ikke inntrykk av at konstruksjonen er så veldig solid og robust, men det er jo ei paraplytrille så en kan kanskje ikke vente det heller. Kalesjen er litt spinkel og må helst taes av hver gang vognen skal legges sammen. Men alt i alt liker jeg mulighetene med denne vogna; Sitte fremover eller bakover,Bumperbar eller ikke, helt håndtak eller to enkle håndtak, (Fint med justeringer i håndtakene. Oppover, nedover eller til sidene)liten eller stor kalesje. Greit handlenett under vogna. Barnet sitter og ligger godt.

 
2 Resultat - Viser 1 - 2
Powered by JReviews