Skip to content
Husk meg
Du er her: Hjem

Omtaler skrevet av mamma til linnea

2 Resultat - Viser 1 - 2 Treff pr. side:
 
One Tree Hill (OTH) - Mountain Buggy
 

helt topp liten vogn

Tilfredshet:
 
9.0
Omtalt av mamma til linnea
August 28, 2009

Comments (0)
 

er som det står en enklere og mindre utgave av oth vogna. noe som er topp om man feks skal på bussen. den er utrolig god og lett å trille. savner bare at man kan snu den mot føreren og skulle gjerne hatt fottrekk til den. men er vell verdt pengene om man skal ut å gå turer på litt ulent terreng. godt håndtak som er regulerbart også. den er smal og liten så personlig føler jeg ikke man trenger ekstra bytrille når man har denne vogna. helt topp til min bruk:D

 
Brio
 

stor skuffelse

Tilfredshet:
 
4.0
Omtalt av mamma til linnea
August 25, 2009

Comments (0)
 
Sist oppdatert: August 25, 2009

fikk anbefalt Brio vognen i butikken som usikker første gangs gravid. handlet den på impuls og har angret siden første trilletur. bor i grusvei og stakkars hodet til baby ble jo skumpet ved hver minste småstein. savner altså FJÆRING. tåler da heller ikke by kjøring da fjærene ikke takler feks brostein. fin i kjøpesenter. men for brede bakhjul til å komme til mange steder.

vognen fungerer til asfaltbruk og kun det!

ellers moro å trille og liker at man kan ha sportsdelen vendt mot seg. vognen tar liten plass klappet sammen og er lett. stor god handlekurv.

kjøpte den og trodde det var et smart rimelig kjøp, men må nå investere i ny vogn og totalsummen blir mye mer enn om vi hadde investert noen kroner mer på en god vogn i første omgang..

 
2 Resultat - Viser 1 - 2
Powered by JReviews