Skip to content
Husk meg
Du er her: Hjem

Omtaler skrevet av trinegunn@hotmail.com

2 Resultat - Viser 1 - 2 Treff pr. side:
 
Brio
 

Glad i vogna, men....

Tilfredshet:
 
3.0
Omtalt av trinegunn@hotmail.com
August 19, 2007

Comments (0)
 

Vi fikk vår brio happy duo vogn med compact understell i Mai.Den var rett og slett perfekt for oss. Liten og nett, får plass til den loddrett i bagasjerommet med både bagen og sportsdelen. Selv om den er noe tung å løfte pga det vendbare håndtaket.

Vi reiser mye med bil så det var om å gjøre å finne en vogn som ikke tok absolutt hele bagasjerommet.Supre farger, fin kurv under vogna, mange lommer på bagen,veldig god å trille, lett og å dra opp i trapper.Det som den desverre får trekk for hos meg er at det Brio kaller sikkerhets splinten i bremsen blir veldig fort ødelagt.Og dette selvfølgelig ikke bare meg som er uforsiktig.

Da vi kjøpte vogna hadde den strøket på TV2 testen pga denne.

Brio sier at den skal være sånn og at det er brukerene som er uforsiktige.

Men da vi kjøpte vogna var bremsen i butikk utstillingen også ødelagt, vi trodde på det tidspunktet at dette var den feilen som Brio skulle rette opp i...og at den i butikken var fra den gamle partiet, det fikk vi også beskjed om fra ekspeditrisen ellers hadde vi aldri kjøpt vogna.Det er veldig synd.

Etter en 4 ukers vente tid har vi enda ikke fått nye sikkerhetssplinter fra Brio.Jeg synes det er synd at en så god vogn skal bli ødelgat bare ved at man tråkker på bremsen. Og det er snakk om et helt vanlig tråkk.Når til og med den i butikken er ødelagt blir det litt for dumt fra Brio å si at det er brukerfeil...de i butikken er jo eksperter og har virkelig tråkket på mange bremser før. 
Mutsy
 

Mutsy 3 rider

Tilfredshet:
 
1.0
Omtalt av trinegunn@hotmail.com
July 26, 2007

Comments (0)
 

Jeg kjøpte Mutsy 3 rider høsten 2006, men begynte ikke å bruke den før januar 2007. Etter noen korte mnd. med lite bruke side det var vinter og ikke spesielt godt trille vær så begynte bagen og bli skakk. Og da mener jeg skikkelig skakk... etter at ungen hadde sovet fant jeg han stadig langt ned i vogna med bøyde knær. Dette var selvfølgelig før han begynte å bli mobil selv. Vi klaget over dette, men da fikk vi bare til svar fra leverandør at de skulle være sånn. Pga vognens konstruksjon så ville bagen bli skakk. Jaha tenkte vi...fin måte å unngå å gjøre noe. Vi var kjempe misfornøyde, men leverandøren stodt på sitt. Det endte med at vi fikk ny vogna av babyshop uten at leverandøren mente det var reklamsjon.

FY MUTSY.

Dene vogna får ihvertfall stryk av meg.

 
2 Resultat - Viser 1 - 2
Powered by JReviews