Skip to content
Husk meg
Du er her: Hjem

Omtaler skrevet av Umfufu

1 Resultat - Viser 1 - 1 Treff pr. side:
 
Trends for Kids (TFK)
 

Veldig fornøyd

Tilfredshet:
 
9.0
Omtalt av Umfufu
August 02, 2009

Comments (0)
 

Vi er veldig fornøyde med vogna etter 1,5 års bruk. Den er superstabil, stor og romslig, tåler en støyt, samtidig blir den liten når den legges sammen. Egner seg veldig godt i skog og mark, men også i byen. Kanskje ikke like lett å snu mellom butikkstativene som twistern, men det blir man fort vant med. Vi har hardbagen, og er veldig fornøyd med at den er så lett å montere, bære, romslig og lun. Nå bruker vi sportsdelen - og som beskrevet nedenfor, samt hos twistern, er den stor og romslig, veldig bra på alle måter. Toppscoren mistes pga utilgjengeligheten til kurven når ryggen på sportsdelen er i liggestilling. Men man lærer seg noen teknikker, f.eks at matvarene legges i kurven en etter en på fotendene av vogna (altså fra fronten på siden). Det gjennomsiktige regntrekket er tett og fint, men tar mye plass synes jeg. Og er umulig å få ut av kurven hvis barnet er i liggestilling.

Sportsdelen er litt åpen ift vind, men tror man kan kjøpe en fotpose- men den er visstnok litt kort...Vi har klart oss fint uten, har voksipose og ullpose - og har det blåst ekstra mye brukte vi bare det gjennomsiktige regntrekket.

Nå venter vi nr 2, og lillebabyen skal overta vogna, så nå kommer bagen på igjen. Har i den anledning kjøpt det svingbare hjulet som vi kan ta på når vi er i byen. Men som sagt så har vi klart oss fint uten, så denne investeringen er kanskje litt råflott ;o) Det som er minus er at søskenbrett ikke er å anbefale på denne vognen, pga skivebremsene - og får du tak i et brett som kan monteres på, så blir det vanskelig for søsken å stå på det pga utformingen av håndtaket på vogna...

Alt i alt - ei super vogn som vi gjerne anbefaler videre!

 
1 Resultat - Viser 1 - 1
Powered by JReviews