Skip to content
Husk meg
Du er her: Hjem

Omtaler skrevet av thessan

2 Resultat - Viser 1 - 2 Treff pr. side:
 
Simo
 

Kanon god vogn:)

Tilfredshet:
 
9.0
Omtalt av thessan
July 29, 2009

Comments (0)
 

Som bagvogn:

Bagen på denne er utrolig stor. Lillemann fikk god plass på vinteren med pose, dyne og tepper nedi. Jeg brukte veldig mye bagen å frakte han fra bilen og inn. brukte den veldig mye når jeg var på besøk hos folk så han hadde en plass å sove. det var veldig greit:)

Ellers en helt fantastisk vogn å gå på tur med. Fra lillemann var født gikk vi på tur minst 5 dager i uken, og jeg kunne ikke hatt noe bedre vogn til det. Store gode hjul, gode dempinger og forholdsvis god vogn å trille på tur. Vognen er en av de tyngste, men jeg m¨ærlig si at jeg ikke merket noe til dette, pga av at den er så utrolig god å trille med tanke på fjæringene.

Vognen er også veldig stor og tar desverre veldig stor plass i bagasjerommet.

Handlekurven under er god å stor og får derfor mye under.Sportsdel:

Da gutten min var 8 mnd var det på tide å bytte til sportsdel. Han sover ute hverdag på formiddagen og da er denne vognen helt fantastisk. Han ligger veldig lunt og kalasjen er god. Stor sittedel så han har god plass til det som trengs av pose, tepper og klær.

Stort pluss for at man kan vende sittedelen, slik at lillemann kan se utover eller viss det blåser og er surt ute sitter han mot meg og blir godt skjermet for vind.

Vognen er ganske open når kalesjen er nede og det er veldig kjekt for en nysjerring unge på tur:)

Har gått mye tur med sporsdelen også, og den er bare helt super...

Jeg har selvfølgelig kjøpt en annen trille som jeg kan bruke på butikken og reise.

Vognen er som sagt veldig stor og litt tung å trille på kjøpesentre, derfor syns jeg denne vognen bør kjøpes viss den skal bli brukt til det jeg bruker den til.

Skal du gå mye på tur og ungen skal sove ute mye, er denne vognen noe jeg virkelig anbefaler. Er utrolig fornøyd og var verdt hver eneste krone.

Stort pluss også til at det er så mye tilbehør som kan kjøpes til vognen. Har kjøpt ekstra stoff til å ha inne i vognen, solskjerm, stelleveske som macher, sommer pose og parasoll.

Har hatt denne vognen i 1 1/2 år no og har brukt den veldig mmye og jeg må si den ser likebra ut enda. Holder seg utrolig godt i stoffet.

 
Quinny
 

liten og lett trille.

Tilfredshet:
 
9.0
Omtalt av thessan
July 28, 2009

Comments (0)
 

Jeg kjøpte denne vognen når jeg fikk sønnen min. Jeg kjøpte den pga at jeg hadde maxi cosi sete som jeg bare kunne klikke på. Jeg valgte dette understellet pga av det blei så lite sammenslått også var det for at den skulle vere lett å ta med inn på butikken.

Denne vognen har fungert supert til det. veldig lett å montere sete på og veldig lett å trille. det eneste minuset med den er at du ikke kan henge noe på vognen, for da vil den tippe.

Nå som sønnen min er blitt 1 år bruker jeg den som trille. er super grei å bruke på kjøpesenter dersom han ikke skal sove. (pga av at ryggen ikke kan legges ned).

Designet på den syns jeg også er veldig tøft.Minuset er jo selfølgelig at man ikke kan legge ned ryggen på den. men det sier seg selv at en så liten og lett trille kan man ikke få med det.

Vi er hvertfall super fornøyd med denne og kommer nok til å bruke den til han ikke bruker vogn lengre. så var en god innvistering for oss selv om den koster hele 2000kr.

Han også brukt den på fly som håndbagasje og det var veldig greit. da har man vognen med seg fra man går inn på fyet til man går av:)

Anbefaler denne vognen på det sterkeste dersom dere skal bruke den til det bruket jeg bruker den til.

 
2 Resultat - Viser 1 - 2
Powered by JReviews