Skip to content
Husk meg
Du er her: Hjem

Omtaler skrevet av løvemammaen

1 Resultat - Viser 1 - 1 Treff pr. side:
 
PhilandTeds
 

God og praktisk søskenvogn!

Tilfredshet:
 
7.0
Omtalt av løvemammaen
October 27, 2009

Comments (0)
 
Sist oppdatert: January 08, 2011

Vi fikk barn nr 2 da eldste var 2 år og så behovet for en søskenvogn. Vi prøvde først en ordinær tvillingvogn, men syntes denne løsningen var veldig tungvindt. Valget falt derfor på en P&T vogn, og modellen Dash var den som tiltalte oss mest.
Vi brukte vognen både som singelvogn og som søskenvogn fra minste var baby til eldste var rundt 4 år.
Som søskenvogn synes jeg vognen har en genial løsning, men som singelvogn er den mindre god. Trillecomforten er ikke den beste fordi tyngdepunktet i vognen er annerledes fordelt pga at vognen skal bære to barn. Vi hadde derfor en egen bagvogn til babyen i tillegg.

Positivt med vognen:

Fotbrett av plast og ikke stoff slik at man kan tørke av smuss etter skitne sko el.

Søskensetet bak kan legges i en hvilestilling.

Vognen er smal og kommer seg frem "overalt".

Stor og god kalesje med titteluke.

Enkelt å regulere ryggen. Trinnløs regulering.

Liten lomme bak på ryggen der barnet som sitter bak kan oppbevare leker el.

Enkelt å klikke bumperbaren av og på.

Begge setene kan legges i en hvilestilling samtidig.

Både singel og dobbelt regntrekk og myggnett satt som støpt på vognen. Festes i kalesjen med glidelås. Singel myggnett ble mye brukt som solskjerming. Men en solskjerm hadde vært å foretrekke!

Vi hadde sideveskene til P&Ts og fikk utrolig masse med oss selv med 2 barn i vognen!


Negativt med vognen:

Bremsen er på styret som klikkes nedover for å låses. Jeg lærte meg etter hvert å gjøre denne operasjonen med en hånd, men syntes det var tungvindt. Når eldste satt bak fikk hun etter hvert styret i hodet når vognen stod låst. Dette gjorde det også litt vanskelig å "tre" barnet inn i setet bak.

Begge barna klaget over utsikten i setet bak og minste ville gjerne stikke fingrene inn i hjulene, noe som ikke var så heldig!! (Dette var også grunnen til at eldste som oftest ble plassert bak) "Skvettlappene" og den lille lommen med leker var et must!

Plasttrekket og myggtrekket til bakdelen av vognen ble ikke helt tett. Plasten var dessuten uregjerlig i vinterkulden. Dette gjorde at jeg sydde et eget svart vann- og vindavvisende trekk til å ha bak som jeg festet med trykknapper. Synes P&Ts burde hatt med et slikt trekk og funnet en bedre løsning for å feste de allerede eksisterende trekkene på en bedre måte. (Jeg sydde i borrelås på disse også for å få dem til å sitte bedre)
Denne åpne løsningen er god når man har baby underst og søsken på toppen, samt om sommeren når man vil ha full gjennomtrekk i vognen, men ellers er den bare et irritasjonsmoment!

Jeg savnet kalesje til setet bak, men de ulike trekkene gjorde "jobben" som kalesje.

Som sovevogn for to barn egner den seg ikke så godt da bare ett av barna kan ligge flatt av gangen.


Som søskenvogn har vognen vært genial for oss, og kunne gjerne gitt den topp score for denne løsningen, men de negative momentene med vognen som singelvogn trekker ned. Da behovet for søskenvogn opphørte solgte vi derfor P&Ts til fordel for en bedre og mer praktisk singelvogn!

Alt i alt: Meget god søskenvogn, mindre god singelvogn!

 
1 Resultat - Viser 1 - 1
Powered by JReviews