Skip to content
Husk meg
Du er her: Hjem

Omtaler skrevet av *fairyquita*

2 Resultat - Viser 1 - 2 Treff pr. side:
 
Titanium Baby
 

Helt grei trille!

Tilfredshet:
 
5.0
Omtalt av *fairyquita*
April 15, 2009

Comments (0)
 

Min erfaring med denne vogna blir egentlig en sammenligning med quinny zapp. (har hatt zappen i ett år selv, før jeg lånte breezen på ferie)Trillekomforten er ikke all verdens, vil si helt grei. Zappen er mye lettere å trille. Breezen var mye tyngre og vanskeligere å trille rundt på enn zapp, selv om vi hadde en treåring i zappen og ettåring i breezen.Breezen har god plass til barnet, og barnet sitter godt! Den er utrolig lett og legge sammen og slå opp, her slår den zappen overlegent. STORT pluss for nedfellbar rygg.Fottrekket er vel nesten bare en vits. Det er utrolig lite. Når vår lille lå og sov i vogna, dekket trekket snaut opp til magen. Med en to-tre åring i vogna, stopper vel trekket ved knærne ;o) (trekket har en lomme under som bena til barnet legges inn i, og festes deretter med et par hemper til rammen)Men må innrømme at hvis ikke trillen hadde hatt nedfellbar rygg, og vært så enkel å ta inn og ut av bilen, hadde nok stjernene blitt ennå færre. Men på den andre siden hadde det kanskje blitt flere om jeg ikke var vandt til zappen fra før.

Alt i alt er det en grei trille å ha liggende i bilen. Prisen er ok, og den er verdt pengene.

 
One Tree Hill (OTH) - Mountain Buggy
 

Fantastisk vogn!

Tilfredshet:
 
9.0
Omtalt av *fairyquita*
April 07, 2009

Comments (0)
 

Nå har vi hatt vår Mountain Buggy en stund, og jeg må si jeg aldri har vært borti en bedre vogn når det kommer til god trillekomfort. Den er meget lett, kjører nesten av seg selv :o)Den er enkel å legge sammen, og ta opp igjen. Og med sine 10 kg er den ikke tung å ta inn og ut av bil.Designet er også bra (smaksak, selvfølgelig), og kommer i flotte farger. Den nye modellen har også (så og si) full liggestilling. Et stort pluss for de litt mindre barna. Det er flere som ikke liker måten man regulerer ryggen på. Jeg synes den er kjempegrei! Fordelen er jo at man kan velge akkurat hvilken om helst posisjon som måtte passe der og da.Må også legge til at handlekurven er lett tilgjengelig. Ikke alle vogner som har deg lenger.

Det jeg synes er litt negativt, eller savner er:- Fottrekk!

- Ørlite rettere sittestilling

- Vogna kunne med fordel vært litt lunere

- Kunne gjerne vært regulerbart fotbrett

- Litt for lang sammenslåttMen, de positive sidene ved denne vognen veier så opp at selv om den ikke er helt perfek, scorer den likevel meget bra i mine øyne! Soleklar nier fra meg :o)

 
2 Resultat - Viser 1 - 2
Powered by JReviews