Skip to content
Husk meg
Du er her: Hjem

Omtaler skrevet av linnea

3 Resultat - Viser 1 - 3 Treff pr. side:
 
Brio
 

fin vogn

Tilfredshet:
 
7.0
Omtalt av linnea
March 01, 2009

Comments (0)
 

vi har en 2005 modell som vi kjøpte brukt. jeg synes den er stor inni og gode dempere, så det er god vuggefunksjon. men allikevel er den stor og klumpete.hadde jeg fått ett høst barn ville jeg ha valgt denne vogna, da det er god plass til voksipose osv. synes den er god å trille.

 
Carena
 

bob bob

Tilfredshet:
 
2.0
Omtalt av linnea
March 01, 2009

Comments (0)
 

vogna er lett og liten med god plass under.

men....... hjulene er skrøpelige og det knirker voldsomt i den selvom jeg har smurt den. jeg har bare brukt den på kjøpesenter, men velger istedet å ta med min mistral.npr jeg går, så stanger bena mine i plassen under vogna. har brukt den 2 ganger og nå er den på loftet.

 
Teutonia
 

Fornøyd

Tilfredshet:
 
7.0
Omtalt av linnea
March 01, 2009

Comments (0)
 

Vi kjøpte en mistral 2007 modell og jeg synes den er utrolig bra. for oss var det viktig at den tok liten plass, var lett, og 4 hjul. så vi fant akkurat det vi var ute etter. synes det er genialt med å vende over styret.det vi synes er litt minus, er at kalesjen er litt slapp og personlig synes jeg ikke dte er noe særlig "spenstig" vogn. den er også veldig smal, så måtte ta ut bagen gansk tidlig, men takk og lov for at det var sommer, så det gjorde ingenting.for oss har den alle de finessene vi trengte, så vi er veldig fornøyde, men allikevel er det ikke en 100% vogn for meg, men har ikke funnet den heller;-) fortsatt på leting:-)

 
3 Resultat - Viser 1 - 3
Powered by JReviews