Skip to content
Husk meg
Du er her: Hjem

Omtaler skrevet av Guro

5 Resultat - Viser 1 - 5 Treff pr. side:
 
Brio
 

God vogn til de minste!

Tilfredshet:
 
7.0
Omtalt av Guro
March 15, 2009

Comments (0)
 

En veldig god babyvogn! Kjempe god demping som er behagelig for babyen og den som triller. Dessverre blir den litt tung (og liten plass oppi) etterhvert som barnet blir større. Men anbefales på det varmeste det første året! Om man derimot har telskop light understell kan man bruke den lenger, da blir vognen lettere =)

 
Simo
 

Super til de minste!

Tilfredshet:
 
7.0
Omtalt av Guro
March 15, 2009

Comments (0)
 

En deilig baby og tur vogn! Designet er nydelig og babyen ligger veldig godt i denne vognen! Super fjæring som er behgelig for babyen og den som triller, man føler man bare kan gå på for humper er ingen hindring man trenger ikke å være forsiktig over fortauskanter osv. sånn som man må med vogner som er stive. Det rister ikke for babyen uansett hvor ugjevnt underlaget er. Vår jente likte vuggingen og sovnet fort og godt i denne vognen!Dessuten lå hun veldig lunt og helt vindtett, fotrekket dekker og luner bedre enn alle andre vogner jeg har prøvd og det er god plass til VOKSI pose. Super for tur i all slags vær!Minuset er at den ikke er så praktisk på shopping, tung å få inn i bilen og tar stor plass. Ikke så behagelig å trille inne på trange butikker. Den er heller ikke så særlig til tur når barnet blir stort å tungt, da blir den nemlig veldig tung i oppoverbakker *phu*. Hadde det ikke vært så mye bakker derimot hadde den vært super til tur ut vognperioden da den er deilig å trille på flaten og har stor plass til et stort barn.Anbefaler den som en første vogn til den nyfødte, spessielt om du går mye tur. Selvom man sikkert ønsker å kjøpe en lettere etterhvert.

 
GT
 

Ikke super, men mye for pengene!

Tilfredshet:
 
7.0
Omtalt av Guro
March 15, 2009

Comments (0)
 
Sist oppdatert: March 15, 2009

Posetivt:

- God å trille, jeg likte de store bakhjulene.

- Full liggestilling

- God i snø

- Lett i vektMinus:

- Den laget skranglelyder i fremhjulene, jeg klagde og fikk nytt understell på vognen og skranglelyden var borte. Men da var det i stedet lyder andre steder, turte ikke å klage enda en gang hehe. Var ireterende for jeg takler ikke vogner som bråker!

- Likte ikke fotstøtten, den var for høyt oppe på en måte og følte ikke at jenten vår satt noe behagelig med bena. Og når hun sov skled bena utenfor støtten.

- Syns vognen var for stiv, jeg måtte være forsiktig over humper og fortauskanter ellers humpet det så mye at det ristet for hun oppi.

- Regntrekket er altfor tett!

- Stress å regulere ryggen!

- Litt kjedelig design, ble fort lei av vognen utseendemessig.Kjøpte den på salg for halv pris, og fikk dermed en veldig billig vogn. Følte alt i alt vi fikk mye for pengene! Solgte den likevel fort igjen, da uten tap.

 
Brio
 

Veldig fornøyd!

Tilfredshet:
 
10.0
Omtalt av Guro
February 16, 2009

Comments (0)
 

Dette er en kjempe god trille! Lett i vekt og behagelig å trille, barnet har full oversikt og sitter godt. Ikke noe særlig til soving, men slik er bare denne type vogn.

 
Brio
 

Kjempe fornøyd!

Tilfredshet:
 
10.0
Omtalt av Guro
January 25, 2009

Comments (0)
 

Vi har Brio Happy sportsvogn med teleskop light understell og er veldig fornøyde med vognen! Den er kjempe lett og like god på ulendt terreng som på shopping. Selvom vognen har faste hjul er den lett å svinge fordi fjæringen er så god. Dette er rett og slett en perfelkt vogn! Vendbar, lun, god å trille på all slags underlag, flat liggestilling, kjempe lett, stilig, og god plass i varekurven. Så løp og kjøp!Som en annen nevner ville også jeg absolutt styrt unna compact understellet! Da blir vognen mye tyngre og stivere (null fjæring og er derfor tung å svinge). Det er dessuten mange som har problemer med bremsene på dette understellet sa de i butikken. Vognen blir heller ikke særlig mye mindre sammenlagt med compact, for bagen/sittedelen oppå tar jo like mye plass uansett.

 
5 Resultat - Viser 1 - 5
Powered by JReviews