Skip to content
Husk meg
Du er her: Hjem

Omtaler skrevet av Mammatilto

1 Resultat - Viser 1 - 1 Treff pr. side:
 
Quinny
 

Veldig fornøyd etter 2 års bruk!

Tilfredshet:
 
9.0
Omtalt av Mammatilto
January 03, 2009

Comments (0)
 

Det var svært så mye negativt, da?

Vi er superfornøyde med denne vognen, etter over 2 års tøff og knallhard bruk. Den har vært i bruk ute så og si hver dag og i alle slags vær og føreforhold, og ikke minst mye i terreng. Hverken snø, skogsstier, grusveier, asfalt eller butikker har vært noe problem, og vi får den lett klappet sammen og lagt på langs i vår stasjonsvogn. Også besteforeldre fikser denne lett!

Den er lett å justere etter behov, og lett å trille. VÅr datter sover kjempegodt og stortrives i denne vognen - og hun er helt i gjennomsnitt mhp størrelse og vekt. Vi brukte dreamibag'en i ca 4 mnd, men byttet etterhvert til en softbag i sportsdelen da vi bodde i toppetasje uten heis - lettere å bære. Dreamibag'en ble imidlertid benyttet som reiseseng, og i tillegg faktisk seng de første mnd - hun sov bedre der enn i sin sprinkelseng. Benytter nå fremdeles denne vogna, sportsdelen, med skinnpose, og det er helt supert. Har aldri punktert - bortsett fra da en eller annen luring satte en spiker i det ene bakhjulet - og har aldri trengt å ha den på service eller reparasjon. Den går knirkefritt, alle mekanismer fungerer, hun får godt med lys og luft i vognen - noe som er kjempeviktig, spesielt på varme dager, og da er vi spesielt fornøyd med at bakre del av kalesjen kan tas av og erstattes med myggnetting, da sover hun uten å bli for varm. Er det kaldt og vått må hun jo uansett ha på seg riktig bekledning, og har aldri vært kald eller våt. Selene og låsen sitter godt - noe det må ettersom hun er rå på å få opp slike låser på egen hånd og vrir seg ut av det aller meste av andre typer seler. Denne vognen har kort sagt fyllt alle våre behov og "vokst" med barnet. Vi venter nå nr 2 og kommer til å la han arve denne vognen så snart som mulig.

Vil derfor anbefale denne vognen på det sterkeste - vi kjøpte full pakke med MaxiCosi-bilsete i Sverige og fikk dermed ennå mer for pengene!

 
1 Resultat - Viser 1 - 1
Powered by JReviews