Skip to content
Husk meg
Du er her: Hjem

Omtaler skrevet av April

5 Resultat - Viser 1 - 5 Treff pr. side:
 
Teutonia
 

Bra vogn

Tilfredshet:
 
7.0
Omtalt av April
November 09, 2008

Comments (0)
 

Vi hadde Mistral i et halvt år, før et flysleskap ødela den. Den brukte vi med softbag og uten bag i en kortere periode. Vogna er helt grei, selv om jeg aldri følte den var 100% bra. Den er stabil, lett å løfte (vel å merke, IKKE om man velger lufthjul!) og er kjempebra på alle underlag. Fine farger får man også og Teutonia lager jo kvalitetsvarer. Grunnen til at vi ikke valgte å kjøpe en ny etter uhellet, er at jeg mener det finnes bedre alternativer på samme prisklasse. Jeg var misfornøyd med størrelsen på sitte-liggeinnsats, (altfor trang og kort for barn over et år),trang kalesje, en kronglete låsemekanisme som ga oss problemer fra dag 1 og fjæring som aldri var helt på topp. Vi fant også ut at vi foretrakk å ha muligheten til å snu sittedelen isteden for å ha vendbar håndtak. Det føltes tryggere å ha et håndtak som sitter fast i en stilling.

 
Quinny
 

Beste i sin klasse

Tilfredshet:
 
8.0
Omtalt av April
November 05, 2008

Comments (0)
 

Denne vogna er ikke for småbarn, vi kjøpte den til vårt første barn da han var godt over 18 mnd. Vogna er beregnet til bruk som reisetrille og reserve vogn. Vi ble imponert hvor god den er til å trille på tross av størrelse og vekta. Vogna selges med en bag som kan brukes til å transportere den som håndbagasje (klarte det hver gang vi flyr, kjempe kjekt!!), eller på buss o.l. hvis man er på bytur eller ferie. Ryggen kan ikke slås ned, men vogna er jo beregnet for større barn som kan klare å ta seg en liten lur sittende. Vårt barn har alltid likt denne lille vogna, han synes det er stas å sitte på den, kanskje pga vognas litt morsom utseende og tøffe farger. Jeg synes at både kalesjen og regntrekket er helt bra. Eneste minus er at det ikke er en liten varekurv og at det heller ikke er mulig å henge en bag/stelleveske ved håndtaket: da velter vogna bakover.

 
Carena
 

Stiv og tung å kjøre

Tilfredshet:
 
3.0
Omtalt av April
November 04, 2008

Comments (0)
 

Vogna er billig men bruksområdet er ganske begrenset. Den er helt ok på et kjøpesenter og hvis man er over 1,70 høy, da håndtaket ikke kan reguleres. Vi kjøpte den som reisetrille, men fant fort ut at den var veldig stiv og tung å kjøre. Sikkert fint hvis man kun ønsker en "reserve" vogn å ha liggende i bilen.

 
Teutonia
 

Dårlig stabilitet

Tilfredshet:
 
3.0
Omtalt av April
November 04, 2008

Comments (0)
 

Vi kjøpte vogna da vi trodde at Teutonia lager kun bra vogner. Vi ble meget skuffet at hvor dårlig stabilitetsfølelse vi fikk med en gang vi trillet på en asfaltert vei som bare var litt humpete og på oppoverbakker. Vi likte den ikke pga den altfor myke fjæringen og den følelsen at vogna kunne velte sideveis. Det hjalp heller ikke å blokkere fremhjulet. Jeg synes at en trehjuling bør ha et betydelig lavere tyngepunkt og bredere avstand mellom bakhjulene. Vi likte heller ikke at kalesjen var trang og at barnet hadde en tendens å skli fremover i setet. Vi fikk aldri en ordentlig trygghetsfølelse og derfor solgte vi vogna kort tid etter kjøpet.

 
Emmaljunga
 

Den nesten perfekte vogna

Tilfredshet:
 
9.0
Omtalt av April
November 04, 2008

Comments (0)
 

Etter å ha prøvd flere såkalte kvalitetsvogner for både førstemann og minstejente, kjøpte vi City Cross, kun som sportsvogn, og vår erfaring så langt er utelukkende positiv. Vogna er meget bra, den er stabil og solid, samtidig som man ikke får ryggeprolaps hver gang man løfter den inn i bilen. Vi har prøvd den i alle mulige vær og trilleforhold og den har aldri skuffet oss. Meget bra fjæring og komfort for barnet. Jeg ville anbefalt denne vogna både til de som bor i en by og de som triller på grus, skog og ulent terreng som vi ofte gjør. Sitte-liggedelen er romslig og jeg klarer å få Voksien i den uten å at det blir altfor trangt. Vår jente elsker vogna også pga en stor, luftig, lun og lys kalesje.

To minus er at myggnettet som følger med vogna ikke er helt tett, så må man kjøpe et ordentlig i tillegg og at mekanismen for å slå ned ryggen kunne vært enklere å nå.

Ellers er det bare å velge denne supre vogn!

 
5 Resultat - Viser 1 - 5
Powered by JReviews