Skip to content
Husk meg
Du er her: Hjem

Omtaler skrevet av elefantmamma

2 Resultat - Viser 1 - 2 Treff pr. side:
 
Hartan
 

Ikke min favoritt

Tilfredshet:
 
4.0
Omtalt av elefantmamma
September 30, 2008

Comments (0)
 

Kjøpte denne som duovogn med fast forhjul i 2003. Synes vogna var tung, og teit å legge sammen, da blir den liggende oppå forhjulet, som brettes under vogna, ligger og tipper ned i gjørma mens man bytter grep for å få den inn i bilen. Kranglete fotbrems. Teite hjul, breie, hvorfor det? Tungt å gå i gress og snø. Kalesjen kranglet og virket veldig lett å ødelegge med to stenger som skulle klemmes sammen. Det regulerbare håndtaket ble slarkete. I noen posisjoner tippet den veldig lett bakover, hvis jeg husker riktig var det når setet var forovervendt og ryggen lagt ned. Plundrete å sette på hardbaggen, det satt pinner på meiene under baggen som skulle treffe akkurat, bare at meiene kunne foldes under når baggen skulle stå på gulvet, men de foldet seg selvsagt som bare det når baggen skulle på. Håpløst regntrekk som blåste av og bråkte forferdelig.

Fordeler: Bagen var romslig. Jeg fikk solgt vogna.

 
Babyjogger
 

Fantastisk utendørsvogn

Tilfredshet:
 
9.0
Omtalt av elefantmamma
September 30, 2008

Comments (0)
 

Kjøpte denne vogna da gutten ble for tung i bæremeisen, og har brukt den mye etter det, ikke bare på tur, men også til og fra barnehage. Var litt skeptisk til reguleringen av rygg, med to bånd i klemme, men det fungerer utmerket. Har 20" hjul, for å kunne bruke den i skogen. Men den er like bra i byen, føles som fortauskantene forsvinner. 20 cm snø ingen problemer. Men ta den inn i butikken har jeg bare gjort en gang (med syk, sovende unge), da ser man hvor utrolig lang vogna er. T-bane og buss har gått greit, pga de store hjulene går det fint å kjøre rett ut (av bussen) med ungen i. Regntrekket gir godt utsyn.

Vogna er stor inni, nå når gutten på 118 cm opp i kalesjen, men det går fremdeles bra.

Vogna triller utrolig lett, etter denne vogna blir det vankelig å gå tilbake til vanlig vogn med nestemann.Eneste minus: Blir relativt stor selv når man slår den sammen, litt plunder å ta av forhjulet pga bremsen. Tar halve boden oppslått.

Er en ekstravogn, ville ikke latt små barn sove i den hver dag, guttungen hadde slutta å sove på dagen da vi kjøpte denne vogna, men har sovna i den innimellom, det går fint.Absolutt en vogn jeg vil anbefale til alle som liker å går tur, men ikke selg kombivogna før barnet har sluttet å sove på dagen.

 
2 Resultat - Viser 1 - 2
Powered by JReviews