Skip to content
Husk meg
Du er her: Hjem

Review Detail

 
Quinny Freestyle 3 XL Comfort
 

Godt fornøyd, jeg!

Tilfredshet:
 
8.0
Omtalt av macaronica
October 23, 2007

Vis alle mine omtaler
 
Sist oppdatert: October 23, 2007

Har brukt denne vogna med Dreamibag fra bane var 1-7 mnd og med sportsvogndelen fra 7 mnd. Har vært veldig fornøyd, vogna er god å trille, lett å manøvrere med inne på senter(når man har vent seg til de brede bakhjulene) og fungerer godt både på grusvei, asfalt og snø. Kjempebra med håndbrems i bakker! Syns dessuten vogna ser bra ut:)

Bagen er kjempehøvelig med håndtak i kalesjen og nett lite myggnett med glidelås. Vi har brukt den som reiseseng de første månedene, funket helt fint. Vi hadde nok brukt Dreami'en lenger om det ikke var for at bane ville opp å sitte, den ville vært lang nok til hun var 8 mnd. Vi har også brukt vogna med Maxi Cosi bilstol som bare klikkes rett på understellet, praktisk når bane sover i setet. Selene i sittedelen er gode, vi har brukt Lammiposen fra Õdenwalder som har hull til 5-punktsseler, enkelt og greit å bruke. Ryggen kan legges helt ned, handlekurven har glidelås i siden for bedre tilgang, fotbrett og håndtak justeres enkelt og greit.



Vi har ikke hatt noen problemer med vogna. Den har aldri tippet, ikke hatt ulyd i hjulene, ingen slark noen steder.



Eneste minus er at den er tung å løfte inn og ut av bilen (vi har stasjonsvogn, den tar litt plass) og at den med sportsvogndelen er for åpen om vinteren (hvis det blåser) Vi har løst det ved å bruke regntrekket mot vinden. Regntrekket til Dreamibagen har revnet fordi det er litt trangt å få av/på. Parkeringsbremsen er forresten litt tung i bruk.



Alt i alt en god vogn det første året og mye for pengene!

 

Powered by JReviews