Skip to content
Husk meg
Du er her: Hjem

Review Detail

 
Teutnoia BeYou!
 

Praktisk vogn

Tilfredshet:
 
8.0
Omtalt av Sasha
April 12, 2012

Vis alle mine omtaler
 

Veldig god vogn med mange finesser, MEN vekta som er oppgitt over er feil!! UNDERSTELLET veier 10,5, og så kommer sports- eller bagdel i tillegg! ..så det burde bli rettet opp i omtalen ;-) Men vekta er likevel overkommelig. Flott med vendbart styre og vendbar sittedel, samt at den passer hele vognperioden (det gjorde i allefall den forrige teutoniavogna mi). Har varioplus-baggen oppi til baby (bærebag som passer i sporsdelen), og blir å bruke den som sportsvogn etter hvert. Plus for svingbare hjul, men minus for at det ikke er lufthjul..kan ha de store hjulene foran i snø, men hvis det ikke er brøytet er det veldig tungt i trille sammenlignet med lufthjul. Samt at det humper nok litt mer på grusvei om sommeren. Har universalsøskenbrett som passer på vogna, var usikker på om teutonia sine passet til denne modellen. Har foresten 60 hjul, som er litt bedre enn 50.

Kort oppsummert er dette en super vogn, men jeg savner lufthjul og håndbrems (håndbrems fås kun i utlandet per i dag..?!). Minus også at den blir litt lang sammenlagt dersom du ikke tar av sittedelen. Dersom du tar av sittedelen blir understellet veldig lite (på bildet ser det nesten ut som en paraplytrille sammenlagt, men den er jo like bred som vogna sammenlagt altså).

Pluss for svingbare hjul, vendbart styre OG sittedel, lang i ryggen, plass til bærebag, liten vogn, adapter til bilstol som får plass under sittedelen.

 

Powered by JReviews