Skip to content
Husk meg
Du er her: Hjem

Review Detail

 
TFK Joggster Twist
 

Tung vogn - triller ikke på snø og grus - problema

Tilfredshet:
 
3.0
Omtalt av Mammina
March 31, 2012

Vis alle mine omtaler
 

Jeg farstår ikke stasen etter denne vogna. Har lest så mye bra om denne, at jeg måtte bare kjøpe den. Og så fant jeg ut at min gamle OTH Mountain Buggy var MYE bedre, selv om den ikke ser så avansert og fancy ut.

Først, TFK joggster twist triller IKKE i snøen, selv om man låser framhjulet. Triller man på grus, håpper hjulet over alle steinene, eller om man ikke låser den, sitter den fast i terrengen. Vogna føles veldig tung når man triller opp bakken, spesielt med hardbaggen på.

Synes at TFK sin oppfinnelse om å bruke glidelåser til å regulere sittestillingen på barn er ganske tungvint. I tillegg har vi hatt ganske mange problemer med skivebrenser, som lagte lyd og motstand fra dag enn. Vi gikk inn i butikken 2-3 ganger og de stakkas prøvde å fikse dem så godt de kunne, men niks. Til slutt fikk vi nye bremser, som virket ok, men det forsatt var lyd og motstand når det var regn, fuktig eller snø. Min nabo har også de same problemer, og har lest på en del forumer på nettet at det er ganske vanlig.

Så solgte vi den på Finn etter bare en par måneder.

Jeg kan ikke si at vogna er av dårlig kvalitet, men mener at den holder ikke prisen eller stasen. Vogna er helt ok hvis man bor i byen, men egner seg ikke til grusveier og snø. Da vil jeg gå for en Joggster III med store, 16`hjul, som man kan også bruke til å jogge med.

 

Powered by JReviews