Skip to content
Husk meg
Du er her: Hjem

Review Detail

 
Emmaljunga Cerox 2.0
 

Cerox 2.0

Tilfredshet:
 
8.0
Omtalt av Spentsmurf
June 30, 2010

Vis alle mine omtaler
 
Sist oppdatert: May 12, 2011

Emmaljunga har forbedret Cerox og kalt vognen Cerox 2.0. Vognen har de samme finesser og funksjoner, men har fått et lettere understell, en annen type hjul, og litt annet utseende. Vognen minner mer om city cross, en hva cerox gjorde. For mer informasjon se emmaljunga.se

Da har denne vogna bodd hos oss en periode, men nå har den flyttet til et nytt hjem.

Dette har vært min "drømmevogn" i en lengre periode, så fallhøyden var stor og naturlig nok var den ikke så perfekt og fantastisk som jeg trodde. Vogna er likevel en veldig god vogn. Den oser kvalitet og er en drøm å trille med barnet vendt fra deg. Vendt mot deg synes jeg den blir litt "rar" på en måte, og det var egentlig det som var hovedårsaken til at den måtte flytte herfra etter et relativt kort opphold.

Handlekurven er litt utilgjengelig, men romslig nok. Av andre negative ting kan jeg også nevne at jeg synes det er dumt det ikke er noen form for "solskjerming", slik som edge har for jeg synes kalesjen ble litt åpen.. Men det er sikkert bare flisespikkeri fra min side.

Vogna er stabil, blir liten sammenslått og er en veldig god vogn og jeg ville nok valgt denne fremfor Scooter pga at denne er vendbar og har mulighet for bag og en del bedre liggestilling, men kortere rygglendge da. Grunnen til at jeg sammenligner disse er at jeg synes etter å ha hatt begge to at de er veldig like på mange måter (spesielt mine siden de hadde lik farge ;))

Jeg har også hatt hardbag og softbag i min, og jeg synes det er dumt at disse bagene blir så smale, og jeg lurer også litt på hvorfor bagene ikke lages lengre da det er god plass til lengre baglengde. Det ser faktisk litt klønete ut at bagene ikke fyller hele lengden :S Dette gjelder jo alle og ikke bare cerox 2.0!

Dersom man er ute etter en god allround vogn til barn som liker å sitte fremovervendt, men til tider også vil sitte vendt mot deg er dette et supert valg! Jeg er veldig glad for å ha fått testet og fått denne ut av systemet etter å ha siklet på den i lang tid. :)

 

Powered by JReviews